28.05.16

Вітання Президента України випускникам навчальних закладів 2016 року

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Пам'ятайте, що наставники та батьки покладають на вас великі надії. Ваші успіхи - це вища винагорода педагогам та рідним, які передали вам свої досвід та мудрість, необхідні у сучасному житті. Вірю, що ви успішно реалізуєте себе, станете гідними громадянами України, здатними збудувати прекрасне майбутнє.
Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко поставив перед оборонним відомством низку завдань. Глава держави відвідав загальновійськовий полігон Високомобільних десантних військ Збройних Сил України на Житомирщині та взяв участь у зборах сержантського та старшинського складу ЗСУ.
Під час участі у зборах сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, які проходять на полігоні у Житомирській області, Президент Петро Порошенко дав доручення Міністру оборони Степану Полтораку забезпечити підвищення грошового забезпечення сержантському складу ЗСУ.
Президент Петро Порошенко вручив високі державні нагороди військовослужбовцям під час участі у зборах сержантського і старшинського складу Збройних Сил України, які пройшли на загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил України на Житомирщині.
На засіданні Ради з питань судової реформи під головуванням Президента Петра Порошенка обговорили проект змін до Конституції України в частині проведення судової реформи, а також проект нового закону «Про судоустрій та статус суддів».
За ініціативи Уповноваженого Президента з прав дитини Миколи Кулеби спільно із Національною асоціацією адвокатів України відбувся круглий стіл на тему «Дитина, як учасник кримінального процесу».
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-Президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 травня 2016 року «Про деякі персональні спеціальні обмежувальні заходи (санкції)», яким запроваджуються санкції щодо 17 осіб.
Президент Петро Порошенко призначив Генерального секретаря НАТО (2009-2014 роки) Андерса Фог Расмуссена Радником Президента України.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.