13.05.16

Президент підписав Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Генеральної прокуратури України

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Сьогодні ми відзначаємо ювілей, унікальний не лише для України, не лише для вселенського православ'я. Можливо, навіть для християнського світу. П'ятдесят років – цілих півстоліття – на Київській православній кафедрі, Ви, Ваша Святосте, несете жертовне служіння Богові та рідному українському народові.
Президент Петро Порошенко привітав Патріарха Філарета з 50-річчям служіння на Київській кафедрі та побажав йому міцного здоров'я, довголіття, успіхів на пастирській ниві.
Швидкими та ефективними кроками Юрій Луценко, враховуючи його високий авторитет в суспільстві, створить та примножить високу довіру до прокуратури, наголосив Президент під час представлення у Верховній Раді кандидатури Генерального прокурора України.
Президент Петро Порошенко підписав Указ про призначення Юрія Луценка Генеральним прокурором України.
Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Комісаром ЄС з питань міграції, внутрішніх справ та громадянства Дімітрісом Аврамопулосом. Глава держави привітав Комісара з першим візитом в Україну і подякував за активну особисту підтримку у питанні лібералізації візового режиму між Україною та ЄС.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.