15.05.16

Президент повернув у парламент для повторного розгляду Закон «Про внесення зміни до статті 13 Закону «Про зовнішньоекономічну діяльність» щодо зменшення дефіциту брухту чорних металів на внутрішньому ринку»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави наголосив, що взяв до уваги пропозиції Кабінету Міністрів, який за Конституцією організовує і забезпечує здійснення зовнішньоекономічної діяльності України, митної справи і повернув цей закон для повторного розгляду Верховною Радою зі своїми пропозиціями.
Президент Петро Порошенко  взяв участь в урочистій церемонії складання присяги працівниками Управління патрульної поліції у містах Краматорськ та Слов'янськ.
Президент Петро Порошенко наголошує, що влада робила і робить все можливе для відновлення цілісності України та повернення суверенітету на окуповані території дипломатичним шляхом.
У рамках робочої поїздки до Донецької області Президент Петро Порошенко взяв участь у відкритті нової загальноосвітньої школи санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» у Святогірську.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.