21.05.16

Президент застосував право вето до Закону щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко повернув на повторний розгляд до Верховної Ради України Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків".
Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Петра Порошенка на засіданні розглянула Стратегічний оборонний бюлетень та питання, пов'язані із плануванням та виконанням державного оборонного замовлення.
Президент Петро Порошенко наголосив на необхідності вирівнювання грошового забезпечення військовослужбовців Державної прикордонної служби з тими, хто служить у лавах Збройних Сил України, Національної гвардії та інших силових відомствах.
Президент Петро Порошенко наголосив, що єдина можливість відновити суверенітет України над окупованими районами Донбасу – це політико-дипломатичне врегулювання.
Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба взяв участь в урочистому закритті ХХIV обласного Фестивалю талантів і творчості дітей та молоді із функціональними обмеженнями «Повір у себе» під час робочої поїздки до Вінниці.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.