27.05.16

Реформаторським проектам потрібен «зелений коридор» – Віталій Ковальчук

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

За словами Першого заступника Глави АПУ Віталія Ковальчука, через надмірно забюрократизований процес узгоджень та міжвідомчий формалізм, реалізація запропонованого Плану дій Уряду буде суттєво гальмуватися.
На майданчику Нацради реформ слід сформувати незалежну моніторингову експертну групу, яка проводитиме на постійній основі аудит стану виконання Плану дій Уряду, заявив Перший заступник Глави Адміністрації Президента Віталій Ковальчук.
Уповноважений Президента України з прав людей з інвалідністю Валерій Сушкевич провів робочу зустріч з представниками Агентства ООН у справах біженців в Україні (UNHCR) – старшим радником із правових питань Югом Біссо, польовим радником з питань захисту Асель Ормоновою та старшим помічником з правових питань Тетяною Ловцовою.
Співголова Групи стратегічних радників в Уряді, Радник Президента Лєшек Бальцерович розповів про завершення першого етапу роботи економічних консультантів та висловив задоволення рівнем взаємодії з Президентом Петром Порошенком і Кабінетом міністрів.
Президент Петро Порошенко зустрівся із адвокатами Марком Фейгіним та Миколою Полозовим, які захищали Надію Савченко у російському суді.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.