14.05.16

Президент про розслідування злочинів проти Майдану: Два роки - достатній термін для того, щоб дати результати

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко закликав прокурорів, що розслідують злочини проти Майдану, нарешті завершити ці справи.
Глава держави акцентував на важливості внесених змін до Закону України «Про прокуратуру» та відзначив, що «корекція законодавства та призначення на посаду Генерального прокурора позасистемної людини з великим суспільним авторитетом, стратегічним баченням розвитку не лише ввіреного йому відомства, а всієї України, є стратегічним кроком для всіх нас і дає унікальний шанс і нові можливості стати учасниками однієї з наймасштабніших реформи, якої потребує Україна».
Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Віце-президентом Сполучених Штатів Америки Джозефом Байденом.
Президент Петро Порошенко провів зустріч із Міністром національної оборони Турецької Республіки Ісметом Їлмазом, під час якої було підтверджено готовність докладати усіх зусиль для поглиблення стратегічного партнерства між двома державами.
Президент Петро Порошенко зустрівся з Головою Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунтом, який перебуває в Україні з офіційним візитом.
Президент Петро Порошенко зустрівся зі складом футбольної команди «Динамо» Київ 1986 року, яка здобула Кубок володарів кубків УЄФА в сезоні 1985-86 років, та вручив футболістам державні нагороди.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.