07.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Розвиток міцного та боєздатного українського війська є запорукою свободи та незалежності України, а Збройні сили були й будуть гарантом результативності всіх дипломатичних зусиль держави, наголосив Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Донецької області.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-silna-armiya-ce-zaporuka-nezalezhnosti-t-58749

У День Збройних сил України Глава держави нагородив військовослужбовців орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, «За мужність» ІІІ ступеня, орденом Данила Галицького та медалями «За військову службу Україні». Також Президент вручив бойовий прапор командиру 46-го окремого штурмового батальйону 54-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ Збройних сил України В'ячеславу Власенку.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagorodiv-vijskovosluzhbovciv-oos-prisvoyiv-vijsko-58753

«Сьогодні Верховна Рада підтримала законопроект, який був внесений мною як невідкладний, про виділення з Фонду Президента України 200 млн грн на добудову лікарні «Охматдит». Дякую всім народним обранцям за це справді дуже важливе рішення. 200 млн грн – це та сума, яка дасть змогу вже зараз прискорити добудову «Охматдиту», і ми зможемо закінчити будівництво вже навесні», – сказав Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/z-fondu-prezidenta-vidileno-200-mln-grn-na-priskorennya-dobu-58757

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Донецької області відвідав місця дислокації військового підрозділу, який виконує завдання в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Також Президент заслухав доповідь про оперативну ситуацію в районі проведення ООС.

https://www.president.gov.ua/news/u-den-zbrojnih-sil-prezident-pobuvav-na-peredovij-na-shodi-u-58761

Президент України Володимир Зеленський хоче повернутися з переговорів у Нормандському форматі в Парижі з чітким розумінням щодо звільнення українських заручників і щодо відповідальних за припинення вогню на Донбасі. Про це Глава держави заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ya-hochu-privezti-z-normandskoyi-zustric-58765

Президент України Володимир Зеленський упевнений, що місцеві вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей мають відбуватися після роззброєння незаконних формувань та за наявності контролю України над кордоном.

https://www.president.gov.ua/news/vibori-na-okupovanih-teritoriyah-donbasu-mayut-vidbuvatisya-58769

Президент України Володимир Зеленський виступає за включення до переговорної Тристоронньої контактної групи представників переселенців з окупованих територій Донбасу.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ne-rozmovlyaye-z-bojovikami-ale-mi-povinni-govoriti-58773

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.