20.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Діти з Національної організації скаутів України та Асоціації гайдів України передали Президенту Володимиру Зеленському Вифлеємський вогонь миру. Скаути нагадали, що вже понад 10 років привозять в Україну цей символ злагоди, добра та благополуччя, і висловили задоволення, що саме в День святого Миколая можуть передати Вифлеємський вогонь Президенту.

https://www.president.gov.ua/news/yuni-skauti-peredali-prezidentovi-ukrayini-vifleyemskij-vogo-58993

У день Святого Миколая Президент Володимир Зеленський запросив на чаювання до свого кабінету двох дітлахів – Артема Кирилюка та Микиту Баулу, батьки яких загинули під час бойових дій на Донбасі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-den-svyatogo-mikolaya-zustrivsya-z-dvo-58997

У день Святого Миколая дружина Президента Олена Зеленська разом з міністром охорони здоров'я Зоряною Скалецькою навідала маленьких пацієнтів Київської обласної дитячої лікарні в місті Боярці.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vidvidala-dityachu-likarnyu-v-boyarci-59001

Учасники Тристоронньої контактної групи (ТКГ) з мирного врегулювання ситуації на сході України під час останньої зустрічі у Мінську 18 грудня домовилися до кінця року продовжувати консультації, зокрема за допомогою відеоконференцзв'язку, повідомив представник України у робочій підгрупі з політичних питань ТКГ Олексій Резніков.

https://www.president.gov.ua/news/konsultaciyi-uchasnikiv-tkg-do-kincya-roku-prodovzhatsya-che-59005

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про попереднє ув'язнення» щодо забезпечення безперешкодного доступу представників Міжнародного комітету Червоного Хреста до осіб, взятих під варту» № 372-IX, який Верховна Рада ухвалила 12 грудня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-nadannya-predstavnikam-mizhnaro-59009

Під час розмови з Послом Грецької Республіки Володимир Зеленський подякував за послідовну підтримку Грецією суверенітету та територіальної цілісності України. Під час зустрічі з Послом Канади Президент наголосив, що поглиблення відносин Особливого партнерства з Канадою має пріоритетне значення для України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prijnyav-virchi-gramoti-u-posliv-greciyi-59013

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.