25.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський наголошує на необхідності зниження тарифів на теплопостачання з огляду на здешевлення газу. «Ми знаємо, що ціни на газ зменшилися майже на 30%. А тарифи, на жаль, ні. Українці цього не розуміють», – заявив Глава держави під час засідання Ради розвитку громад та територій.

https://www.president.gov.ua/news/platizhka-za-komunalni-poslugi-ne-mozhe-buti-virokom-dlya-ly-59053

Президент України Володимир Зеленський наголошує на необхідності впровадження заходів з енергоефективності у житловому фонді, адже вони сприятимуть зменшенню використання енергоносіїв і, як результат, – зниженню витрат на комунальні послуги.

https://www.president.gov.ua/news/zahodi-z-energoefektivnosti-znachno-zmenshat-vitrati-lyudej-59057

Президент України Володимир Зеленський повідомив про рішення звільнити через відсутність результатів голову Закарпатської обласної державної адміністрації Ігоря Бондаренка та голову Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-virishiv-zvilniti-goliv-zakarpatskoyi-ta-lvivskoyi-59061

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державне бюро розслідувань» щодо удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань» № 305-ІХ, який Верховна Рада ухвалила третього грудня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-udoskonalennya-diya-59065

Президент Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання статусу та соціальних гарантій окремим особам із числа учасників антитерористичної операції» № 329-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 4 грудня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-nadannya-voyinam-dobrovolcyam-59069

Президент України Володимир Зеленський закликав скоординувати зусилля державної влади та органів місцевого самоврядування для ефективного запуску держпрограм, спрямованих на забезпечення житлом учасників Антитерористичної операції/Операції об'єднаних сил та внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-shob-realizuvati-zhitlovi-programi-dlya-59073

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zatverdiv-nevidkladni-zahodi-shodo-zapobigannya-vi-59077

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.