18.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У Баку в присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва відбулося підписання українсько-азербайджанських двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/u-prisutnosti-prezidentiv-ukrayini-ta-azerbajdzhanu-pidpisan-58917

«Ми незмінно підтримуємо одне одного в питаннях відновлення суверенітету та територіальної цілісності наших держав у межах міжнародно визнаних кордонів. Ми продовжимо спільну роботу в цьому напрямі як у двосторонньому форматі, так і в рамках міжнародних організацій», – наголосив Президент України.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-azerbajdzhan-demonstruyut-blizki-poziciyi-z-baga-58921

«Наші відносини мають бути на новому рівні. Ми маємо збільшити товарообіг та присутність українського бізнесу в Азербайджані та азербайджанського – в Україні», – сказав Президент під час переговорів делегацій України та Азербайджану в Баку.

https://www.president.gov.ua/news/nashi-vidnosini-mayut-vijti-na-novij-riven-prezident-ukrayin-58925

Україна та Азербайджан мають розвивати потенціал двосторонньої співпраці, зокрема в енергетичній сфері, переконаний Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-azerbajdzhan-aktivizuyut-spivpracyu-u-sferi-mizh-58929

Україна та Азербайджан мають великий потенціал для посилення економічної співпраці, наголошує Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/velika-privatizaciya-vidkriye-znachni-mozhlivosti-dlya-azerb-58933

Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту до Азербайджану зустрівся з Прем'єр-міністром Азербайджанської Республіки Алі Асадовим.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-premyer-ministrom-azerbajdz-58937

Під час офіційного візиту Президента України до Азербайджану перша леді Олена Зеленська зустрілася з представницями Українського жіночого бізнес-клубу в Баку.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-oznajomilasya-z-robotoyu-ukrayinskogo-zh-58941

Під час офіційного візиту до Азербайджану Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою відвідали Український культурно-освітній центр Бакинського слов'янського університету.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-podilivsya-sekretami-uspihu-zi-studentami-v-baku-58945

Президент Володимир Зеленський запросив азербайджанські підприємства інвестувати в інфраструктуру, туризм і будівництво доріг в Україні та пообіцяв захищати кожного інвестора.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-duzhe-hochemo-shob-azerbajdzhan-inves-58949

В Офісі Президента України під головуванням уповноваженого Президента з питань волонтерської діяльності Наталії Пушкарьової відбулася нарада з представниками волонтерського руху щодо проведення на початку лютого 2020 року Всеукраїнського форуму волонтерів.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-obgovorili-provedennya-forumu-volonteriv-58953

Під час офіційного візиту Президента України до Азербайджанської Республіки перша леді Олена Зеленська відвідала знакові для азербайджанського народу місця та завітала до Українського культурно-освітнього центру Бакинського слов'янського університету, де зустрілася з представниками української громади.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vidvidala-znakovi-dlya-azerbajdzhanciv-miscya-58957

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.