04.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України» щодо запровадження середньострокового планування розвитку та утримання автомобільних доріг загального користування» № 282-ІХ, який Верховна Рада України ухвалила в цілому 12 листопада 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakoni-shodo-serednostrokovogo-planuvanny-58677

Президент України Володимир Зеленський подав до Верховної Ради проект закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою», який передбачає кримінальну відповідальність за перебування осіб у статусі «злодія у законі».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vnis-do-verhovnoyi-radi-zakonoproekt-pro-58681

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення зміни до статті 4 Закону України «Про використання земель оборони», № 296-ІХ, який Верховна Рада України ухвалила в цілому 14 листопада 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-vikoristannya-zemel-oboroni-dly-58685

Президент України Володимир Зеленський у Міжнародний день людей з інвалідністю підписав указ «Про підвищення ефективності заходів у сфері прав осіб з інвалідністю».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vsi-zakoni-sho-uhvalyuyutsya-povinni-vra-58689

Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн. Глава держави привітав очільницю Єврокомісії з початком роботи нового складу ЄК та побажав успіхів у реалізації визначених пріоритетів.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-y-58693

За дорученням Президента України Володимира Зеленського перший заступник керівника Офісу Президента Сергій Трофімов представив громаді Волинської області новопризначеного голову обласної державної адміністрації Юрія Погуляйка.

https://www.president.gov.ua/news/pershij-zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-predstaviv-novo-58697

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про присвоєння звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» полковникам Денису Волочаєву та Дмитру Каплунову (посмертно).

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroya-ukrayini-dvom-oficeram-ya-58701

За участі Президента України Володимира Зеленського відбулася координаційна нарада в рамках підготовки до зустрічі у Нормандському форматі. На нараді обговорили можливі сценарії реінтеграції тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-vidbulasya-koordinacijna-narada-v-ramkah-58705

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.