12.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Володимир Зеленський поінформував Шарля Мішеля про відновлення після трирічної паузи процесу мирного врегулювання конфлікту з РФ на Донбасі та основні підсумки саміту у Нормандському форматі, який відбувся 9 грудня в Парижі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-telefonnu-rozmovu-z-prezidentom-y-58833

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про Державний бюджет України на 2020 рік» № 294-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 14 листопада 2019 року. Згідно з документом, доходи державного бюджету на наступний рік визначено в сумі 1095,6 млрд грн, видатки – 1182,0 млрд грн. Бюджет збалансовано з дефіцитом на рівні 2,1% ВВП (94,3 млрд грн).

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-pro-derzhavnij-byudzhet-ukrayini-na-58837

Закон, ініційований Президентом України та внесений у Верховну Раду як невідкладний, дасть змогу прискорити добудову дитячої лікарні «Охматдит» на 4-5 місяців і запустити новий корпус уже в наступному році. Це дозволить надавати високоспеціалізовану медичну допомогу дітям, які цього потребують, в Україні.

https://www.president.gov.ua/news/ohmatdit-dobuduyut-shvidshe-volodimir-zelenskij-pidpisav-zak-58841

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» щодо лібералізації діяльності у сфері виробництва та обігу спирту етилового» № 318-ІХ, який Верховна Рада ухвалила третього грудня поточного року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-rozderzhavlennya-spirtovoyi-g-58845

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.