10.12.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський 9 грудня проведе двосторонню зустріч з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним після переговорів лідерів країн «Нормандської четвірки», заявив учасник української делегації у Парижі, заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrinetsya-z-volodimirom-putinim-pisly-58785

Президент України Володимир Зеленський прибув до Єлисейського палацу в Парижі. В офіційній резиденції Президента Франції Глава Української держави матиме низку двосторонніх зустрічей.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-pribuv-do-yelisejskogo-palacu-dlya-uchast-58789

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо створення умов для забезпечення виконання зобов'язань України з відокремлення діяльності з транспортування природного газу» № 314-ІХ, який Верховна Рада ухвалила третього грудня 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ostannij-zakon-neobhidnij-dlya-zavershenn-58793

Президент Французької Республіки, Канцлер Федеративної Республіки Німеччина, Президент Російської Федерації та Президент України зустрілися сьогодні в Парижі.

https://www.president.gov.ua/news/zagalni-uzgodzheni-visnovki-parizkogo-samitu-v-normandskomu-58797

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що під час зустрічі лідерів країн – учасниць Нормандського формату було погоджене повне припинення вогню на сході України, яке має розпочатися до кінця 2019 року.

https://www.president.gov.ua/news/povne-vsebichne-ta-bezstrokove-pripinennya-vognyu-na-shodi-u-58801

Президент України Володимир Зеленський за результатами зустрічі в Нормандському форматі в Парижі окреслив низку принципів, якими Україна не поступиться на шляху до встановлення миру на сході країни.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-nikoli-ne-postupitsya-svoyeyu-teritoriyeyu-j-ne-doz-58805

Під час зустрічі лідерів країн «Нормандської четвірки» у Парижі сторони домовилися про сприяння звільненню утримуваних осіб до 31 грудня 2019 року за принципом «всіх на всіх», повідомив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-dlya-mene-najgolovnisha-peremoga-mi-domo-58809

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що на переговорах лідерів «Нормандської четвірки» в Парижі порушував питання необхідності відновлення Україною повного контролю над державним кордоном на сході, і до нього повернуться на наступній зустрічі у Нормандському форматі.

https://www.president.gov.ua/news/do-pitannya-vidnovlennya-ukrayinoyu-povnogo-kontrolyu-nad-de-58813

Закон «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» може бути продовжений ще на один рік, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/zakon-pro-osoblivij-poryadok-miscevogo-samovryaduvannya-v-ok-58821

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.