09.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час офіційного візиту Президента України до Великої Британії дружина Глави держави Олена Зеленська відвідала музей Лондонського Тауера, де за її ініціативою був підписаний Меморандум про започаткування першого на території Великої Британії україномовного аудіогіда.

https://www.president.gov.ua/news/u-mezhah-iniciativi-oleni-zelenskoyi-u-londonskomu-taueri-zy-64369

Під час офіційного візиту до Великої Британії Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяли участь у церемонії покладання вінка до пам'ятника Невинним жертвам на території головної соборної церкви Великої Британії – Вестмінстерського абатства.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentske-podruzhzhya-u-velikij-britaniyi-vshanuvalo-pamy-64373

У Лондоні Президент України Володимир Зеленський і Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон підписали ​Угоду про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство між Україною та Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-i-boris-dzhonson-pidpisali-ugodu-pro-pol-64377

У Лондоні відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-premyer-ministrom-velikoyi-b-64381

Володимир Зеленський подякував британським парламентарям за підтримку України в боротьбі з російською агресією та відзначив високий рівень міжпарламентського діалогу між Україною та Великою Британією.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-zi-spikerom-palati-gromad-parl-64385

Під час офіційного візиту до Великої Британії Президент України Володимир Зеленський відвідав Лондонську фондову біржу – найстарішу фондову біржу у світі – та провів зустріч з її керівництвом і лордом-мером лондонського Сіті Уїльямом Расселом.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zustrivsya-z-lordom-merom-londonskogo-siti-ta-64389

«Ми робимо все для вашого захисту, впевненості, розвитку потенціалу та нових проектів», – сказав Глава держави, звертаючись до інвесторів.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-u-londoni-zustrich-z-najbilshimi-64393

У присутності Президента України Володимира Зеленського, який перебуває у Великій Британії з офіційним візитом, підписано Меморандум про взаєморозуміння між Державним секретарем Її Британської Величності, що діє через Департамент з гарантування експортних кредитів, який функціонує під назвою UK Export Finance, та Кабінетом Міністрів України, представленим міністром фінансів України.

https://www.president.gov.ua/news/mi-privezli-z-velikoyi-britaniyi-25-mlrd-funtiv-sterlingiv-p-64397

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак наголосив, що Угода про політичне співробітництво, вільну торгівлю та стратегічне партнерство, підписана між Україною та Великою Британією, є дуже амбітною, охоплює багато сфер та розширює політичну й економічну співпрацю. Про це він заявив під час виступу в Королівському інституті міжнародних справ Chatham House.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-u-chatham-house-pidpisana-ugoda-mizh-ukrayinoy-64401

Завершився візит української делегації на чолі з Президентом Володимиром Зеленським до Великої Британії. Підтверджений особливий характер дружніх та абсолютно щирих відносин між нашими державами. Уперше Глава Української держави був прийнятий членами британської королівської родини.

https://www.president.gov.ua/news/vidznachayemo-novu-glavu-u-vidnosinah-mizh-ukrayinoyu-ta-vel-64405

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 425/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста».

https://www.president.gov.ua/news/u-den-yurista-prezident-pidpisav-ukaz-pro-vidznachennya-derz-64409

Попри те, що на сході України триває війна, українська влада не звертає зі шляху реформ, щоб зробити країну успішною, наголосив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак під час виступу в Королівському інституті міжнародних справ Chatham House.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinska-vlada-sogodni-ye-absolyutno-prozoroyu-j-bezpreced-64413

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.