21.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

  Відповідно до Конституції України, звертаюся з посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України. І такий офіційний початок буде єдиним спільним із попередніми посланнями президентів України.

https://www.president.gov.ua/news/poslannya-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-do-verho-64717

З початком поширення коронавірусу в Україні влада вжила жорстких, але ефективних заходів, завдяки чому вдалося зберегти життя тисячам українців та виграти дуже цінний час, наголосив Президент України Володимир Зеленський під час проголошення щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України.

https://www.president.gov.ua/news/ne-mayemo-prava-rozslabitis-u-protidiyi-covid-19-prezident-p-64721

Президент Володимир Зеленський наголошує, що всіх українців об'єднує ідея про гідне та заможне життя, тому має бути представлена стратегія розвитку економіки України, щоб було чітке розуміння, куди рухається країна. Про це Глава держави сказав під час проголошення послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України.

https://www.president.gov.ua/news/dosit-miryati-rozvitok-ukrayini-politichnimi-kadenciyami-och-64725

Президент Володимир Зеленський наголошує, що попри виклики, з якими нині зіткнулася Україна через епідемію COVID-19, досягнення миру на Донбасі та деокупація Автономної Республіки Крим були й будуть для нього головними пріоритетами.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-mir-na-donbasi-ta-deokupaciya-krimu-moyi-klyu-64729

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада, на якій були присутні науковці, залучені до розробки оригінального українського кандидата у вакцини проти коронавірусної хвороби COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentu-predstavili-rezultati-doklinichnoyi-fazi-doslidzh-64733

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.