02.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Україна зацікавлена у подальшій координації з Китаєм зусиль у боротьбі з наслідками пандемії коронавірусу. Особливої важливості набуває питання забезпечення наших громадян якісною вакциною.

https://www.president.gov.ua/news/intervyu-prezidenta-ukrayini-kitajskomu-informacijnomu-agent-64145

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Рівненської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochu-poyizdku-na-rivnenshinu-64149

Під час робочої поїздки на Рівненщину Президент України Володимир Зеленський проінспектував будівництво нового північного обходу міста Рівного. Спорудження дороги відбувається в межах Національної програми «Велике будівництво». Проект передбачає створення суцільної кільцевої дороги навколо Рівного.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proinspektuvav-budivnictvo-pivnichnogo-obhodu-rivn-64153

У межах робочої поїздки на Рівненщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою Республіканського центру лікування та реабілітації наслідків нейротравми для учасників бойових дій на Донбасі, що діє на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-zaohochuye-pobudovu-v-ukrayini-reabilitacijni-64157

Перебуваючи з робочою поїздкою у Рівненській області, Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва універсального спортивного залу Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву на території Шпанівської сільської ради.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-na-rivnenshini-oglyanuv-budivnictvo-spor-64161

З великим сумом дізналися про те, що в лікарні померла громадянка Сполучених Штатів Америки, співробітниця американського посольства у Києві. Жінку з травмою голови 30 вересня знайшли перехожі просто неба біля залізниці у Шевченківському районі столиці. У неї залишилося четверо дітей і чоловік. Висловлюємо наші найщиріші співчуття рідним, друзям і колегам загиблої.

https://www.president.gov.ua/news/ofis-prezidenta-ukrayini-vislovlyuye-gliboki-spivchuttya-u-z-64165

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родичам загиблих у лісових пожежах, що тривають на Луганщині. Про це він сказав під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Рівненської області.

https://www.president.gov.ua/news/dlya-likvidaciyi-pozhezh-na-luganshini-operativno-napravleni-64169

Тараканівський форт, Острозький і Дубенський замки, цікаві своєю історією, будуть включені до програми великої реставрації на 2021 рік, повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки в Рівненську область.

https://www.president.gov.ua/news/tri-obyekti-na-rivnenshini-budut-vklyucheni-do-programi-veli-64173

У межах робочої поїздки до Рівненської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою обласного протипухлинного центру, який забезпечує третину всієї високоспеціалізованої онкологічної та організаційно-методичної допомоги населенню області.

https://www.president.gov.ua/news/mozhna-vryatuvati-tisyachi-zhittiv-yaksho-bude-bilshe-rannoy-64177

У межах робочої поїздки до Рівненської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з діяльністю сімейного підприємства, яке займається пошиттям високоякісних ексклюзивних весільних суконь.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-robotoyu-tekstilnogo-pidpriyemstva-64181

Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) має ухвалити рішення щодо питань екологічної безпеки країни, передбачивши, зокрема, забезпечення громадян питною водою в необхідних обсягах. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час участі в нараді щодо стану та проблем розвитку водогосподарського комплексу.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-na-rivnenshini-ochikuyemo-vid-rnbo-rishe-64185

Під час робочої поїздки до Рівненської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представницями громадської організації «За добробут життя «Берегиня». Було обговорено переваги від створення більшої кількості громадських центрів для підтримки осіб, що опинились у складних життєвих обставинах та потерпають від домашнього насильства.

https://www.president.gov.ua/news/na-rivnenshini-prezident-obgovoriv-mozhlivist-stvorennya-cen-64189

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.