13.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Республіки Польща Анджея Дуди, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

https://www.president.gov.ua/news/u-kiyevi-vidbulasya-oficijna-ceremoniya-zustrichi-prezidenti-64437

Домогтися миру та відновити територіальну цілісність на умовах України буде складно, але це можливо, якщо Україні допомагатимуть міжнародні партнери. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю для програми ВВС HARDtalk.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-v-intervyu-hardtalk-viryu-v-mozhlivist-d-64441

НАТО – це безпека в нашому регіоні, тому Україна рухається до повноцінного членства у Північноатлантичному альянсі, заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для програми ВВС HARDtalk.

https://www.president.gov.ua/news/chlenstvo-ukrayini-v-nato-bude-vazhlivim-signalom-pidtrimki-64445

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що не женеться за високими рейтингами, натомість прагне змінити країну й залишитися в її історії. Про це він розповів у інтерв'ю для програми ВВС HARDtalk.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-v-intervyu-hardtalk-zrobiti-klyuchovi-zmini-ta-zal-64449

Ми, президенти України та Республіки Польща: наголошуємо на важливості українсько-польських двосторонніх відносин, які мають характер стратегічного партнерства. Висловлюємо свою волю до їхнього всебічного розвитку на благо наших суспільств і економік.

https://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-ta-p-64453

Документ дасть змогу компанії PGNiG на умовах конфіденційності отримати широкий доступ до інформації про об'єкти приватизації, щоб із повнотою знань про активи включитися в боротьбу за них.

https://www.president.gov.ua/news/u-prisutnosti-prezidentiv-ukrayini-ta-polshi-pidpisano-dogov-64457

Президент України Володимир Зеленський висловив сподівання, що головування Польщі у Раді Європейського Союзу у 2025 році сприятиме отриманню Україною повноправного членства в ЄС.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinu-ta-polshu-obyednuye-ne-lishe-spilnij-kordon-j-spiln-64461

Президент України Володимир Зеленський розраховує, що українсько-польський економічний форум в Одесі принесе конкретні та реальні практичні здобутки. Про це Глава Української держави заявив під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами зустрічі з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ukrayina-ta-polsha-mozhut-vidnoviti-pozi-64465

Україна та Польща готові робити взаємні кроки назустріч у непростому питанні спільної історичної пам'яті. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування зі ЗМІ за результатами зустрічі з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою в Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mizh-ukrayinoyu-ta-polsheyu-vzagali-ne-m-64469

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо уточнення окремих умов надання пільг із сплати туристичного збору та податку на нерухоме майно» № 905-ІХ. Верховна Рада ухвалила документ 17 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zvilnennya-vnutrishno-peremis-64473

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 19 Закону України «Про лікарські засоби» щодо здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами» № 904-IX, який Верховна Рада ухвалила 17 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-yakij-uregulovuye-elektronnu-rozdri-64477

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України» № 907-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-pro-zmini-do-byudzhetnogo-kode-64481

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо сприяння розвитку фізичної культури і спорту» № 910-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 17 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-spriyannya-rozvitku-fizichnoy-64485

Перша леді України Олена Зеленська та перша леді Польщі Агата Корнгаузер-Дуда побували в Музеї науки Малої академії наук України (м. Київ) та оглянули його інтерактивні експонати. Відвідання Музею відбулося в межах офіційного візиту Президента Республіки Польща Анджея Дуди та Агати Корнгаузер-Дуди до України.

https://www.president.gov.ua/news/pershi-ledi-ukrayini-ta-polshi-vidvidali-muzej-nauki-64489

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.