28.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з генеральним виконавчим директором компанії ALSTOM Анрі Пупар-Лафаржем та обговорив перспективи співпраці в залізничній галузі.

https://www.president.gov.ua/news/popri-pandemiyu-neobhidno-rozvivati-ekonomiku-chomu-spriyayu-64853

Перша леді Олена Зеленська провела неформальну зустріч з жінками – послами іноземних держав в Україні. Зокрема, у зустрічі взяли участь Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс, Посол Аргентини Елена Летісія Тереса Мікусінскі, Посол Канади Лариса Галадза, тимчасова повірена у справах Сполучених Штатів Америки Крістіна Квін, Посол Федеративної Республіки Німеччина Анка Фельдгузен, Посол Фінляндії Пяйві Мааріт Лайне, Посол Хорватії Аніца Джамич і Посол Чорногорії в Україні Драгіца Понорац.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-zustrilasya-z-zhinkami-poslami-inozemnih-derz-64857

Незалежно від того, як будь-хто оцінює це рішення, для народних депутатів України існує об'єктивна потреба переглянути положення закону про НАБУ, скорегувавши їх з огляду на конституційні норми. Сподіваємося, що народні обранці не затягуватимуть цей процес.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-rishennya-okruzhnogo-administrativnogo-sudu-mista-kiye-64861

Президент обов'язково використає своє право на законодавчу ініціативу, щоб відновити сталу та максимально ефективну роботу системи електронного декларування та невідворотність відповідальності за умисне порушення цих правил. Українські посадовці та депутати продовжать декларувати своє майно та доходи, а антикорупційні органи матимуть необхідні повноваження для їхньої перевірки та притягнення порушників до відповідальності.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-rishennya-konstitucijnogo-sudu-za-podannyam-grupi-naro-64865

У 76-ту річницю вигнання з України нацистських загарбників Президент Володимир Зеленський вшанував пам'ять полеглих у Другій світовій війні.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vshanuvav-pamyat-ukrayinciv-yaki-viddali-64869

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.