23.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави перевірить стан реалізації в регіоні програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochu-poyizdku-na-volin-64753

У межах робочої поїздки до Волинської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом ремонтних робіт на ділянці автодороги М-07 Київ ‒ Ковель ‒ Ягодин (на Люблін). Оновлення траси здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-na-volini-volodimir-zelenskij-postaviv-za-64757

Під час робочої поїздки до Волинської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Вербківський навчально-виховний комплекс та оглянув відремонтовані приміщення їдальні, актового та спортивного залів. Оновлення комплексу здійснювалося в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-poobicyav-dopomogti-z-drugoyu-chergoyu-re-64761

Перебуваючи з робочою поїздкою у Волинській області, Президент України Володимир Зеленський взяв участь у круглому столі з представниками об'єднаних територіальних громад регіону.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pid-chas-kruglogo-stolu-na-volini-budemo-znahoditi-64765

Глава держави візьме участь у церемонії відкриття спортивного об'єкта та обговорить з видатними українськими спортсменами перспективи розвитку спорту в нашій державі.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-donbas-64769

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що проведення загальнонаціонального опитування 25 жовтня – важлива подія, адже запровадження реального народовладдя було одним з пунктів його передвиборчої програми.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pro-zagalnonacionalne-opituvannya-hochu-otrimati-v-64773

Сьогодні медична система України може витримати близько 15 тис. нових інфікованих COVID-19 на добу, хоча ще недавно критичною була кількість приблизно 9,5 тис. хворих щодня. Відбувається активне переобладнання лікарень та забезпечення медиків. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-v-intervyu-ukrayinskim-telekanalam-rozpoviv-p-64777

Запровадження вільної економічної зони на Донбасі сприятиме залученню інвестицій у регіон і завершенню війни. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю «Осінь-2020: перемоги та виклики» чотирьом українським телеканалам.

https://www.president.gov.ua/news/vilna-ekonomichna-zona-na-donbasi-ye-vazhlivim-elementom-zav-64781

Політики старого покоління багато років лякали український народ земельною реформою, не даючи людям права вільно розпоряджатися своєю землею. За цей час із 7 млн га сільськогосподарських земель у державній власності залишилося трохи більше 2 млн га, ще 5 млн га просто вкрали. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю чотирьом українським телеканалам.

https://www.president.gov.ua/news/majzhe-30-rokiv-ukrayinskij-narod-durili-shodo-zemelnoyi-ref-64785

У межах робочої поїздки до Донецької області Президент України Володимир Зеленський взяв участь у відкритті льодової арени Mariupol Ice Center.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vzyav-uchast-u-vidkritti-suchasnoyi-lodo-64789

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.