05.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Документ сприятиме розвитку інвестиційного потенціалу України та залученню висококваліфікованих ІТ-спеціалістів та інноваторів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-ukaz-pro-zahodi-iz-zaluchennya-it-fahivci-64249

Наступна зустріч лідерів держав – учасниць Нормандського формату необхідна передусім Україні, адже війна триває на українській території, а такі переговори сприятимуть закінченню бойових дій, наголосив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак в ефірі телеканалу «Україна 24» у суботу ввечері.

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-zustrich-normandskoyi-chetvirki-neobhidna-ukra-64253

Офіційну позицію української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) озвучують її глава, другий Президент України Леонід Кравчук, та його заступник, віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. Про це заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу «Україна 24».

https://www.president.gov.ua/news/andrij-yermak-tkg-ce-konsultacijnij-majdanchik-ne-predstavni-64257

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак переконаний, що фракція «Слуги Народу» у Верховній Раді зберігає свою цілісність, а те, що депутати під час голосувань демонструють різні позиції, свідчить про демократію та розвиток партії.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-chleni-monobilshosti-na-100-doviry-64261

Друга хвиля захворюваності на коронавірус спостерігається майже в усіх країнах світу. В Україні епідемічна ситуація перебуває під жорстким контролем, і якщо виникають якісь проблеми – вони одразу вирішуються, заявив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в ефірі телеканалу «Україна 24».

https://www.president.gov.ua/news/mi-ne-rozslablyayemosya-ni-na-hvilinu-andrij-yermak-pro-mozh-64265

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.