07.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяли участь у церемонії прощання з 18 курсантами Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба та сімома льотчиками, які загинули внаслідок катастрофи літака Ан-26 поблизу Чугуєва Харківської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezidentske-podruzhzhya-vshanuvalo-pamyat-zagiblih-unaslido-64293

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо мораторію на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті» № 895-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 16 вересня.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pidpisav-zakon-pro-prodovzhennya-moratoriyu-n-64297

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочим візитом до міста Брюсселя для участі у двадцять другому Саміті Україна – Європейський Союз.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pribuv-do-bryusselya-dlya-uchasti-v-samiti-ukrayin-64301

Заступник керівника Офісу Президента України Олег Татаров провів зустріч з координатором проектів ОБСЄ в Україні послом Генріком Вілладсеном, національним радником з юридичних питань Олександром Водянніковим та менеджером програм з питань правової реформи Віталієм Гацелюком.

https://www.president.gov.ua/news/oleg-tatarov-obgovoriv-z-predstavnikami-obsye-borotbu-z-orga-64305

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо споживчого кредитування і формування та обігу кредитних історій» № 891-ІХ, який парламент ухвалив 15 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-spozhivchogo-kredit-64309

У Брюсселі відбулася пленарна сесія 22-го Саміту Україна – Європейський Союз за участі Президента України Володимира Зеленського, Президента Європейської ради Шарля Мішеля та Високого представника ЄС з питань зовнішньої політики та політики безпеки Жозепа Борреля.

https://www.president.gov.ua/news/vidbulasya-plenarna-sesiya-22-go-samitu-ukrayina-yes-u-bryus-64313

У Брюсселі на полях 22-го Саміту Україна – Європейський Союз у присутності Президента України Володимира Зеленського та Президента Європейської ради Шарля Мішеля було підписано низку двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/na-polyah-samitu-ukrayina-yevropejskij-soyuz-pidpisano-nizku-64317

Президент України Володимир Зеленський, Президент Європейської ради Шарль Мішель та Віце-президент Європейської комісії Жозеп Боррель від імені Президента Європейської комісії Урсули фон дер Ляєн зустрілися сьогодні у м. Брюсселі для проведення 22-го Саміту Україна – ЄС та виступили з такою заявою.

https://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-za-pidsumkami-22-go-samitu-ukrayina-yes-64321

Європейський Союз високо оцінив активну позицію України в Нормандському форматі задля мирного врегулювання ситуації на Донбасі та висловив готовність долучитися до української ініціативи зі створення Кримської платформи. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками 22-го Саміту Україна – ЄС.

https://www.president.gov.ua/news/yes-visoko-ociniv-zusillya-ukrayini-shodo-mirnogo-vregulyuva-64325

Під час 22-го Саміту Україна – Європейський Союз були окреслені подальші кроки активної співпраці та взаємодії, заявив Президент Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками форуму в Брюсселі.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vidnosini-ukrayini-ta-yes-ce-nasampered-64329

У Брюсселі Президент України Володимир Зеленський вручив віце-президенту Європейської комісії з питань міжінституційних відносин Марошу Шевчовичу орден князя Ярослава Мудрого II ступеня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nagorodiv-vice-prezidenta-yevropejskoyi-64333

На 22-му Саміті Україна – Європейський Союз українська делегація представила бачення щодо оновлення Угоди про асоціацію у сфері торгівлі та секторальної взаємодії, заявив Президент Володимир Зеленський на прес-конференції за підсумками Саміту.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-mi-budemo-ruhatisya-v-napryamku-ugodi-pro-64337

Україна чітко виконує всі критерії у рамках безвізового режиму з Європейським Союзом. Щойно дозволить епідемічна ситуація, українські громадяни знову зможуть подорожувати до країн ЄС. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час прес-конференції за підсумками 22-го Саміту Україна – ЄС.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayina-chitko-vikonuye-vsi-kriteriyi-u-mezhah-be-64341

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.