18.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Турецької Республіки перша леді Олена Зеленська взяла участь в урочистому запуску аудіогіда українською в найбільшому палаці Туреччини – Долмабахче. Паралельно україномовні аудіогіди було презентовано ще у двох відомих культурних пам'ятках Туреччини – музеї просто неба Ефес та Національному парку Гьореме, що у Каппадокії. 

https://www.president.gov.ua/news/u-mezhah-proektu-oleni-zelenskoyi-ukrayinomovni-audiogidi-vp-64689

Під час робочого візиту Президента України до Турецької Республіки перша леді Олена Зеленська відвідала Istanbul Artist Residency (İAR) – мистецький проект, створений українською художницею Поліною Сьомочкіною та колекціонером мистецтва Халілом Ібрагімом Чавушоглу. 

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vidvidala-istanbul-artist-residency-stvorenu-64693

Під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського до Туреччини делегація Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства зустрілася з СЕО Aksoy Ventures Бату Аксоєм. Aksoy Ventures, яка поєднує діяльність у генерації електроенергії, дистрибуції пального та промисловому будівництві, зацікавлена у приватизації українських енергетичних підприємств та реалізації інфраструктурних об'єктів.

https://www.president.gov.ua/news/u-mezhah-robochogo-vizitu-prezidenta-ukrayini-do-turechchini-64697

У межах робочого візиту Президента Володимира Зеленського до Турецької Республіки делегація Міністерства оборони України відвідала низку турецьких підприємств оборонної промисловості.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vivchaye-mozhlivosti-spivpraci-z-turechchinoyu-v-ob-64701

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.