14.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Одеської області.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-odeshin-64493

Наголошуємо, що опитування, яке пропонується провести 25 жовтня, на відміну від референдуму, як це визначено для референдуму Конституцією, не матиме прямих юридичних наслідків. Потреба у цій формі безпосередньої демократії зумовлена тим, що зміст політики у державі має визначати народ, а не виключно ті, хто має достатньо медійного впливу та грошей, щоб маніпулювати у своїх особистих інтересах враженням про суспільну думку.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-prezidentskoyi-iniciativi-z-opituvannya-suspilstva-25-64501

Президент України Володимир Зеленський спільно з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою взяли участь у роботі українсько-польського економічного форуму в Одесі. Глава Української держави закликав польський бізнес активніше інвестувати в українську економіку та долучатися до приватизації державних підприємств.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaklikaye-polskij-biznes-aktivnishe-inve-64513

Документ підписали виконувач обов'язків голови АМПУ Олександр Голодницький та голова правління Адміністрації порту Гданськ Лукаш Греінке під час участі президентів двох країн в українсько-польському бізнес-форумі в Одесі.

https://www.president.gov.ua/news/v-odesi-u-prisutnosti-prezidentiv-ukrayini-ta-polshi-pidpisa-64517

Україна та Польща мають розвивати інфраструктуру спільного кордону та поліпшувати якість його перетину як для окремих громадян, так і для перевізників, заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на українсько-польському економічному форумі в Одесі.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-polsha-mayut-pracyuvati-nad-polipshennyam-yakost-64521

Україна та Польща мають зміцнювати енергетичну безпеку Європейського континенту, зокрема шляхом диверсифікації джерел постачання енергетичних ресурсів. На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на українсько-польському економічному форумі в Одесі.

https://www.president.gov.ua/news/povna-integraciya-ukrayini-u-yevropejskij-energetichnij-sekt-64525

Під час спільного відвідання Одеси Президент України Володимир Зеленський, Президент Республіки Польща Анджей Дуда та пані Агата Корнгаузер-Дуда вшанували пам'ять Президента Польщі у 2005-2010 роках Лєха Качинського, який загинув у авіакатастрофі у 2010 році.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ta-andzhej-duda-v-odesi-vshanuvali-pamya-64529

Польща порушує питання необхідності деокупації Донбасу та Криму на всіх важливих міжнародних майданчиках. Це має дуже велике значення для відновлення територіальної цілісності України, заявив Президент Володимир Зеленський у спільному з Президентом Польщі Анджеєм Дудою інтерв'ю для українських і польських ЗМІ в Одесі.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-vdyachna-polshi-za-te-sho-vona-pidnimaye-pitannya-d-64533

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що під час зустрічі з представниками Секретної служби розвідки в межах його нещодавнього візиту до Великої Британії обговорювалася проблема дезінформації та фейкових новин. Глава держави порадив вітчизняним ЗМІ ретельніше перевіряти інформацію, яку вони публікують.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-zustrichi-v-mi-6-govorili-pro-fejkovi-novi-64537

Україна має не просто стати членом Європейського Союзу, а бути рівноправним учасником об'єднання європейських держав, переконаний Президент Володимир Зеленський. Про це він заявив у спільному з Президентом Польщі Анджеєм Дудою інтерв'ю українським і польським журналістам у межах поїздки до Одеси.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-robit-use-shob-buti-rivnopravnim-chlenom-yes-glava-64541

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.