17.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський оголосив наступні запитання, на які мають відповісти громадяни в межах загальнонаціонального опитування 25 жовтня.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ogolosiv-usi-zapitannya-zagalnonacionaln-64629

Зменшення кількості народних обранців може позитивно позначитися на якості представництва інтересів виборців. Зросте конкуренція за депутатський мандат. Парламент стане ще професійнішим, що конче необхідно державі сьогодні. А 300 народних обранців є абсолютно виправданою кількістю депутатів з урахуванням нового адміністративно-територіального устрою країни.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-zmenshennya-kilkosti-narodnih-deputativ-ukrayini-64633

Застосування медичної марихуани у державах, які це вже дозволили, демонструє її ефективність при депресіях, посттравматичному стресовому розладі, що є важливим для військовослужбовців, які повертається додому з війни. Активно використовується група препаратів і при низці інших тяжких станів і захворювань. За попередніми підрахунками, не менше двох мільйонів українців потребують саме таких препаратів.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-pitannya-pro-legalizaciyu-kanabisu-z-medichnoyu-metoyu-64637

Глава держави проведе зустріч з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochij-vizit-do-turechchini-64641

Дружня тональність переговорів між Президентом України Володимиром Зеленським та Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою під час його нещодавнього візиту до України та посилена увага обох країн до практичної складової співпраці свідчать про справжнє перезавантаження двостороннього діалогу. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента Ігор Жовква в інтерв'ю інформаційному агентству «Укрінформ».

https://www.president.gov.ua/news/vizit-prezidenta-polshi-v-ukrayinu-pidtverdiv-strategichne-p-64645

За п'ять років від 2014-го тодішньою українською владою фактично нічого не робилося для підготовки деокупації Криму. Ще й були розведені у переговорах кримський та донбаський кейси. Актуалізація положень Будапештського меморандуму може допомогти нашій державі поновити втрачені за той час можливості, створивши значно міцніші переговорні позиції разом щодо Донецька, Луганська і Криму.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-bezpekovih-garantij-dlya-ukrayini-za-budapeshtskim-mem-64649

Наше стратегічне партнерство вибудуване на основі довгострокової дружби, взаємної поваги та мудрого розуміння почуттів наших суспільств. Ми вдячні Туреччині за послідовну й абсолютно щиру підтримку України, за допомогу у відстоюванні територіальної цілісності нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/intervyu-volodimira-zelenskogo-tureckomu-informacijnomu-agen-64653

Під час робочого візиту до Турецької Республіки Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою взяли участь у молебні за Україну та оглянули Патріарший храм Святого Георгія. Після цього Глава держави та перша леді зустрілися з Його Всесвятістю Вселенським Патріархом Варфоломієм.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-persha-ledi-zustrilisya-zi-vselenskim-64657

Ми, президенти України і Турецької Республіки: Підтверджуючи прагнення зміцнювати стратегічне партнерство між нашими державами, відзначаємо важливість реалізації домовленостей, закріплених у Спільній декларації за результатами Восьмого засідання Стратегічної ради високого рівня між Україною та Турецькою Республікою 3 лютого 2020 року у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/spilna-zayava-za-rezultatami-zustrichi-prezidenta-ukrayini-v-64661

Президент Туреччини відзначений за визначний особистий внесок у зміцнення українсько-турецького міждержавного співробітництва, підтримку незалежності та територіальної цілісності України.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nagorodiv-prezidenta-turechchini-ordenom-64665

У Стамбулі у присутності Президента України Володимира Зеленського, який перебуває у Туреччині з робочим візитом, та Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана підписано низку двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-j-turechchina-mayut-spilnu-tochku-zoru-shodo-spivpr-64669

Президент України Володимир Зеленський відзначає зацікавленість у більшій залученості турецьких компаній до реалізації інфраструктурних програм та виступає за прискорення укладання Угоди про вільну торгівлю з Туреччиною. Про це він сказав під час заяви для ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у Стамбулі.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-zacikavlena-u-rozshirenni-kola-tureckih-kompanij-za-64673

Діалог між Україною й Туреччиною динамічно розвивається, країни готові поглиблювати стратегічне партнерство та розвивати співпрацю в усіх сферах взаємного інтересу. Про це заявив Президент Володимир Зеленський під час спільної з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом заяви для ЗМІ за результатами переговорів у Стамбулі.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-turechchina-gotovi-pogliblyuvati-strategichne-pa-64677

Президент Володимир Зеленський зазначив, що Україна й Туреччина тісно співпрацюватимуть у межах 75-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН для забезпечення захисту прав людини в окупованому Криму. Глава Української держави також запросив Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана долучитися до проекту «Кримська платформа».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prezident-turechchini-j-nadali-dopomagat-64681

Під час робочого візиту Президента України до Туреччини відбулася коротка тристороння дружня розмова Володимира Зеленського, Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана та Прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

https://www.president.gov.ua/news/u-turechchini-volodimir-zelenskij-pospilkuvavsya-z-prezident-64685

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.