30.10.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Заступник керівника Офісу Президента України Ігор Жовква на чолі делегації, до якої увійшли представники низки українських міністерств і відомств, здійснив візит до Арабської Республіки Єгипет.

https://www.president.gov.ua/news/zastupnik-kerivnika-ofisu-prezidenta-igor-zhovkva-pid-chas-r-64885

Президент запропонує членам РНБО обговорити ситуацію, яка склалася в національній безпеці країни, та ухвалити відповідні рішення. Необхідні законопроекти, які в подальшому запобігатимуть виникненню подібних кризових ситуацій, будуть напрацьовані й подані Главою держави до Верховної Ради як невідкладні.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-terminovogo-zakritogo-zasidannya-rnbo-64889

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського розпочалося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.

https://www.president.gov.ua/news/sistema-elektronnogo-deklaruvannya-v-ukrayini-bude-pracyuvat-64893

Під головуванням Президента Володимира Зеленського відбулося термінове закрите засідання Ради національної безпеки і оборони України щодо невідкладних заходів, яких має вжити держава після рішення Конституційного Суду щодо неконституційності окремих положень закону про запобігання корупції та статті 366-1 Кримінального кодексу України.

https://www.president.gov.ua/news/na-zasidanni-rnbo-prezident-ukrayini-dav-doruchennya-nevidkl-64897

За участі Президента України Володимира Зеленського відбулося термінове позачергове засідання Кабінету Міністрів, на якому ухвалено розпорядження, що дасть змогу розблокувати діяльність Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). Термінове засідання уряду відбулося в Офісі Глави держави на виконання рішення Ради національної безпеки і оборони України.

https://www.president.gov.ua/news/na-pozachergovomu-zasidanni-uryadu-za-uchasti-prezidenta-uhv-64901

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 477/220 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 жовтня 2020 року «Про вжиття заходів для відновлення нормативно-правового регулювання діяльності антикорупційних органів та довіри до конституційного судочинства».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-svoyim-ukazom-uviv-u-diyu-rishennya-rnbo-shod-64905

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.