09.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави візьме участь у презентації Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-sumshinu-63353

Під час робочої поїздки до Сумської області Президент України Володимир Зеленський зустрівся з ветеранами АТО/ООС та їхніми сім'ями. Родини учасників війни звернулися до Глави держави з проханням надати статус сім'ям загиблих захисників України.

https://www.president.gov.ua/news/na-sumshini-volodimir-zelenskij-vidvidav-memorial-geroyam-at-63357

Перебуваючи з робочою поїздкою на Сумщині, Президент України Володимир Зеленський відвідав Сумський обласний академічний театр драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна та присвоїв йому статус національного.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-status-nacionalnogo-sumskomu-akademichno-63361

Під час робочої поїздки на Сумщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою обласного комунального підприємства «Аеропорт Суми».

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-vidremontuye-zlitnu-smugu-sumskogo-aeroportu-prezid-63365

Спорудження доріг, що входять до Національної програми «Велике будівництво» в Сумській області, триває та завершиться у визначені терміни, зазначив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/vidnovlennya-dorig-u-mezhah-velikogo-budivnictva-na-sumshini-63369

Глава держави ознайомиться з результатами реалізації реформи децентралізації в Україні на прикладі Високівської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) та візьме участь у презентації проекту Стратегії розвитку Житомирської області до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-v-zhitomirsku-o-63373

Під час робочої поїздки на Сумщину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у презентації Стратегії розвитку області на 2021-2027 роки.

https://www.president.gov.ua/news/sumshina-maye-dostatno-perevag-shob-buti-liderom-pivnichnoyi-63377

Президент України Володимир Зеленський вважає головним своїм повноваженням нести відповідальність за те, що відбувається в країні, та дотримувати слова перед українським народом.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-skilki-v-mene-bude-sil-stilki-yizditimu-63381

Щодо побиття Володимира Балуха

8 вересня 2020 року - 16:12

Офіс Президента вкрай стурбований інформацією про напад на колишнього політв'язня Володимира Балуха. Його жорстоко побили цієї ночі – фактично в річницю його звільнення з полону. Зламані рука та ключиця. Вимагаємо від Національної поліції швидкого та повного розслідування цього злочину.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-pobittya-volodimira-baluha-63385

Україна очікує від зустрічі радників лідерів держав – учасниць Нормандського формату 11 вересня ухвалення низки важливих рішень, серед іншого – зважаючи на провокації, вчинені бойовиками впродовж останніх днів, повідомив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-11-veresnya-vidbudetsya-zasidannya-radni-63389

Президент України Володимир Зеленський проаналізує успішність виконання ініційованої ним програми «Велике будівництво» наприкінці року, коли завершиться термін, виділений для закінчення зведення об'єктів у 2020-му. Тоді, зокрема, Глава держави зможе порівняти, наскільки та чи інша область була ефективною в реалізації програми.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proanalizuye-uspishnist-vikonannya-programi-velike-63393

Українська влада вже виявила низку медичних закладів, які внаслідок реформи системи охорони здоров'я, запровадженої попереднім керівництвом держави, були на межі закриття. Ці медзаклади заново відкривали, ремонтували та обладнували, наголосив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ на Житомирщині.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-moz-maye-do-kincya-veresnya-prezentuvati-format-pr-63397

Президент України Володимир Зеленський запевняє, що проблем з коштами у Фонді боротьби з коронавірусом та його наслідками немає. Зараз лікарні готують до збільшення кількості хворих з тяжким перебігом COVID-19.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-problem-z-koshtami-u-covid-fondi-nemaye-63401

Під час робочої поїздки до Житомирської області Президент України побував у Високівській об'єднаній територіальній громаді Черняхівського району, яку створили в регіоні однією з перших.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-yaksho-uspishni-gromadi-navchat-inshih-efektivno-k-63405

У межах робочої поїздки до Житомирської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Державний університет «Житомирська політехніка».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-vidvidav-zhitomirsku-politehniku-63409

Перебуваючи з робочою поїздкою в Житомирській області, Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/zhitomirshina-maye-staviti-pered-soboyu-ta-dosyagati-maksima-63413

Під час робочої поїздки на Житомирщину Президент України Володимир Зеленський відвідав Музей космонавтики ім. С. П. Корольова. Також Глава держави привітав працівників музею з присвоєнням закладу статусу «Національний».

https://www.president.gov.ua/news/vlada-zminyuyetsya-realni-cinnosti-zalishayutsya-prezident-p-63417

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.