16.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Володимир Зеленський проведе переговори з Федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом, Федеральним канцлером Себастіаном Курцом та Президентом Національної ради (парламенту) Австрії Вольфгангом Соботкою.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-oficijnij-vizit-do-respubliki-avstriya-63589

Президент України Володимир Зеленський обговорив з головою Державної прикордонної служби України Сергієм Дейнеком ситуацію на державному кордоні з Республікою Білорусь, яка склалася через прибуття значної кількості паломників-хасидів. Обстановка на українсько-білоруському кордоні повністю контрольована

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-obgovoriv-z-golovoyu-derzhprikordonsluzhb-63593

Розпочалася зустріч Президента України Володимира Зеленського, який перебуває в Республіці Австрія з офіційним візитом, з Федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом.

https://www.president.gov.ua/news/u-vidni-rozpochalasya-zustrich-prezidenta-ukrayini-ta-federa-63597

У присутності Президента України Володимира Зеленського, який перебуває в Республіці Австрія з офіційним візитом, та Федерального президента Австрії Александра Ван дер Беллена підписано низку українсько-австрійських двосторонніх документів.

https://www.president.gov.ua/news/u-vidni-u-prisutnosti-prezidenta-ukrayini-ta-federalnogo-pre-63601

Як повідомив Офісу Президента голова парламентської фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, народний депутат Олександр Юрченко, щодо якого у ЗМІ поширюють повідомлення про причетність до корупційних правопорушень, заявив про свій вихід із фракції правлячої партії.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-zayavi-pro-vihid-zi-skladu-frakciyi-pravlyachoyi-parti-63605

Зустріч радників «Нормандської четвірки», що відбулася 11 вересня, була дуже важливою, без неї неможлива зустріч у Нормандському форматі на найвищому рівні, а отже, неможливе й просування до припинення війни на сході України. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання представників ЗМІ за результатами зустрічі з Федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом у Відні.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-vazhlivo-shob-ne-prosto-zakinchilasya-vij-63609

У межах офіційного візиту до Республіки Австрія Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Федеральним президентом Австрії Александром Ван дер Белленом.

https://www.president.gov.ua/news/mi-stavimosya-do-kozhnogo-investora-yak-do-perlini-volodimir-63613

Президент України Володимир Зеленський відзначив підтримку з боку Австрії суверенітету й територіальної цілісності України, а також просування на шляху євроінтеграції.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-sogodni-ya-pochuv-pro-povnu-pidtrimku-na-63617

Президент України Володимир Зеленський закликав владу Австрії розглянути питання будівництва газопроводу «Північний потік – 2» з точки зору енергетичної безпеки, зокрема всієї Європи.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-proekt-pivnichnij-potik-2-u-majbutnomu-stane-63621

Під час офіційного візиту Президента України до Австрії перша леді Олена Зеленська відвідала художню галерею Альбертіна, у якій за її ініціативою в червні 2020 року було впроваджено аудіогід українською мовою.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-vidvidala-hudozhnyu-galereyu-albertina-u-vidn-63625

У межах офіційного візиту до Республіки Австрія Президент України Володимир Зеленський провів переговори з Федеральним канцлером Себастіаном Курцом. Глава Української держави наголосив, що попри пандемію COVID-19 Україна та Австрія проводять зустрічі на високому рівні. Володимир Зеленський зазначив, що це свідчить про справді особливі стосунки між двома країнами.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-federalnim-kanclerom-respub-63629

Повна версія інтерв'ю Президента України Володимира Зеленського австрійському виданню Wiener Zeitung. Розмова відбулася 13 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/intervyu-volodimira-zelenskogo-vidannyu-wiener-zeitung-63633

Президент України Володимир Зеленський і Федеральний канцлер Австрії Себастіан Курц під час зустрічі у Відні обговорили активізацію торговельно-економічної та інвестиційної співпраці між двома країнами.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pislya-zustrichi-z-sebastianom-kurcom-ob-63637

На зустрічі обговорили питання двосторонніх відносин між Україною та Австрією. Вольфганг Соботка наголосив, що в Австрії діє велика українська діаспора, і що офіційний Відень підтримує Україну на багатьох міжнародних платформах. Він відзначив, що Австрія хоче залишатися надійним партнером для України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-zustrivsya-z-prezidentom-parlamentu-avstr-63641

Наріман Джелялов був нагороджений указом Президента № 335/2020 з нагоди Дня Незалежності України, проте в той час він перебував на території окупованого Криму й лише зараз зміг отримати заслужену відзнаку.

https://www.president.gov.ua/news/sergij-trofimov-peredav-orden-za-zaslugi-iii-stupenya-zastup-63649

Під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Юлії Соколовської відбулася нарада з питань розвитку системи біологічної безпеки України. Зокрема, обговорювалося створення умов для наукових досліджень та виробництва імунобіологічних препаратів із застосуванням генно-інженерних технологій.

https://www.president.gov.ua/news/v-ofisi-prezidenta-vidbulasya-narada-shodo-doslidzhen-ta-vir-63653

«Для нас важлива кожна деталь, для нас важлива кожна компанія. Я хотів би, щоб колись усі компанії, які тут представлені, й ті компанії, які є в Австрії, з'явилися в Україні», – сказав Глава Української держави у своєму виступі у Федеральній палаті економіки Австрії.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-ta-federalnij-prezident-respubliki-avstri-63657

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.