26.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський оглянув перебіг капітального ремонту Берегівської центральної районної лікарні імені Бертолона Ліннера. 

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-na-zakarpatti-volodimir-zelenskij-oglyanu-63977

Президент Володимир Зеленський підписав указ № 403/2020 про встановлення в Україні професійного свята — Дня виноградаря і винороба, яке відзначатиметься щороку в другу неділю листопада.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaprovadiv-v-ukrayini-den-vinogradarya-i-63981

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Закарпатської області до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/turistichnij-potencial-ta-infrastruktura-zakarpattya-ye-vazh-63985

Проблему автомобільних черг на прикордонних пунктах пропуску потрібно вирішувати комплексно, адже вона має декілька аспектів, заявив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Закарпатської області.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-kompleksno-virishuvatime-problemu-avtomobilnih-cher-63989

Закарпаття – це прекрасна частина Української держави, і дуже важливо підтримувати та розвивати цей регіон, заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Закарпатської області.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-dlya-nas-politichno-ta-geopolitichno-vaz-63993

Під час робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський проінспектував перебіг реконструкції автодороги державного значення М-24 Велика Добронь – Мукачево – Берегове – контрольно-пропускний пункт «Лужанка», яка відновлюється в межах Національної програми «Велике будівництво». 

https://www.president.gov.ua/news/cogorich-na-zakarpatti-buduyut-vtrichi-bilshe-dorig-nizh-u-p-63997

У межах робочої поїздки до Закарпатської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою ПрАТ «Єврокар».

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-povinna-mati-vlasne-virobnictvo-ta-promislovist-ina-64001

У межах робочої поїздки до Закарпатської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Закарпатську обласну філармонію.

https://www.president.gov.ua/news/remont-zakarpatskoyi-filarmoniyi-bude-vklyucheno-do-velikogo-64005

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Закарпатської області провів зустріч з топ-менеджерами та власниками провідних компаній – членами клубу Z 100, щоб почути від представників ділових кіл проблемні питання, які потребують вирішення.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-obgovoriv-z-predstavnikami-providnih-kom-64009

Під час робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди, присвоєні єпископу Мукачівської греко-католицької єпархії Мілану Шашіку та митрополиту Мукачівському і Ужгородському Української православної церкви Феодору.

https://www.president.gov.ua/news/v-uzhgorodi-glava-derzhavi-vidvidav-hrestovozdvizhenskij-gre-64013

Президент України Володимир Зеленський у межах робочої поїздки до Закарпатської області ознайомився з проектом реконструкції Міжнародного аеропорту «Ужгород».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-proektom-vidnovlennya-funkcionuvann-64017

Увечері 25 вересня у Харківській області при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. Станом на зараз вогонь загасили. 20 людей загинули, двоє поранені. Попередньо, на борту було 28 осіб.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-padinnya-vijskovogo-litaka-na-harkivshini-64021

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.