02.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Глава держави ознайомиться з можливостями розвитку туристичного потенціалу області та проектами, які запропоновані для реалізації в межах ініціативи «25 магнітів».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochu-poyizdku-na-poltavshinu-63225

Президент України Володимир Зеленський нагородив медаллю «За врятоване життя» трьох мешканців села Станіславчик Жмеринського району Вінницької області, які врятували жінку, що тонула. Відповідний указ № 368/2020 Глава держави підписав 1 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nagorodiv-troh-pidlitkiv-yaki-vryatuvali-63229

У межах робочої поїздки до Полтавської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з проектом реконструкції злітної смуги Полтавського обласного комунального підприємства «Аеропорт-Полтава».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-proektom-rekonstrukciyi-zlitnoyi-sm-63233

Уперше після 12 років реставрації Маріїнський палац – церемоніальну резиденцію Президента України – відкривають для широкого загалу. Всі охочі зможуть відвідати палац у п'ятницю, суботу та неділю, з 10:00 до 17:00. А з ініціативи першої леді Олени Зеленської відтепер щочетверга у Маріїнському палаці проводитимуть безкоштовні екскурсії для школярів.

https://www.president.gov.ua/news/z-iniciativi-pershoyi-ledi-oleni-zelenskoyi-v-mariyinskomu-p-63237

Під час робочої поїздки до Полтавської області Президент України Володимир Зеленський оглянув корпус інтервенційної кардіології та реабілітації Полтавського обласного клінічного кардіологічного диспансеру, який реконструйовано в рамках Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-prezident-oglyanuv-rekonstrujovanij-korpu-63241

Під час робочої поїздки на Полтавщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом капітального ремонту автомобільної дороги М-03 Київ – Харків у межах міста Полтави.

https://www.president.gov.ua/news/na-poltavshini-cogo-roku-bude-zbudovano-stilki-dorig-skilki-63245

Уряд незабаром має представити план збереження районних лікарень та надання медичних послуг у сільській місцевості. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Полтавської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-treba-vipraviti-nespravedlivu-situaciyu-z-riznim-r-63249

Під час робочої поїздки до Полтавської області Президент України Володимир Зеленський відвідав Полтавський краєзнавчий музей імені Василя Кричевського. Президент також ознайомився з можливостями розвитку туристичного потенціалу області та об'єктами, обраними для реалізації в межах ініціативи «25 магнітів».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-turistichnimi-magnitami-p-63253

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Полтавщину взяв участь у представленні Стратегії розвитку області на період до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-predstavlenni-strategiyi-rozvitku-poltavshini-u-63257

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.