10.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Представництво Президента України в Криму спільно з правозахисною організацією «КримSOS» та Українською Гельсінською спілкою з прав людини презентували чат-бот CrimeaIsUAbot (t.me/CrimeaIsUaBot) у Telegram. Він створений для громадян, які мешкають на території тимчасово окупованого Кримського півострова. З його допомогою вони зможуть отримати типові відповіді на найбільш поширені запитання.

https://www.president.gov.ua/news/predstavnictvo-prezidenta-ukrayini-v-krimu-spilno-z-pravozah-63421

Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у Хмельницькій області. Глава держави візьме участь у презентації проекту Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-perebuvaye-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-hmel-63425

Перебуваючи з робочою поїздкою у Хмельницькій області, Президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», який є державним закладом фахової передвищої освіти.

https://www.president.gov.ua/news/vitayu-bud-yake-obyednannya-ukrayinciv-prezident-pid-chas-te-63429

Під час робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський перевірив перебіг реконструкції ділянки автомобільної дороги Р-48 Кам'янець-Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір'я, яку відновлюють у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/na-hmelnichchini-prezident-oznajomivsya-z-perebigom-rekonstr-63433

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реалізації Національної програми «Велике будівництво» в регіоні. Йдеться про 15 об'єктів інфраструктури: чотири мультифункціональні спортивні майданчики, три стадіони, шість шкіл та два дитсадки.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-realizaciyeyu-programi-ve-63437

З метою недопущення зриву режиму повного та всеосяжного припинення вогню у середу, 9 вересня, відбулося позачергове засідання Тристоронньої контактної групи у форматі відеоконференції.

https://www.president.gov.ua/news/vidbulosya-pozachergove-zasidannya-tristoronnoyi-kontaktnoyi-63441

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський відвідав Хмельницьку атомну електростанцію, де провів нараду з керівництвом Державного підприємства «НАЕК «Енергоатом».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-za-rezultatami-naradi-na-haes-mi-vsi-zac-63445

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський побував на Хмельницькій атомній електростанції. Наразі на АЕС працює два енергоблоки номінальною потужністю 1000 МВт кожен. Перший енергоблок ввели в експлуатацію ще 1987 року, а другий – у 2004-му. 

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-ne-povinna-pozbuvatisya-najdeshevshoyi-energogenera-63449

Президент України Володимир Зеленський закликає місцеву владу захищати здоров'я громадян та не нехтувати карантинними обмеженнями, щоб сподобатися людям перед місцевими виборами.

https://www.president.gov.ua/news/bud-yaki-obmezhennya-ne-podobayutsya-lyudyam-ale-neobhidno-z-63453

Президент України Володимир Зеленський готовий допомагати країні розвиватися як у межах президентських повноважень, так і просто як людина. Про це він заявив під час виступу на презентації Стратегії розвитку Хмельницької області до 2027 року у Хмельницькому.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-yaksho-ya-mozhu-zrobiti-tak-shob-u-gromadyan-63457

Ключовим пріоритетом для України є збереження життів наших військових і цивільних громадян на Донбасі. Ми цінуємо кожне життя. З метою спростування фейків та недопущення нових провокацій сьогодні досягнута домовленість у межах Тристоронньої контактної групи про спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми за участю представника координатора від ОБСЄ.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-inspektuvannya-v-rajoni-naselenogo-punktu-shumi-63461

У межах робочої поїздки на Хмельниччину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Хмельницької області до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-prezentaciyi-strategiyi-rozvitku-hmelnichchini-63465

Між Україною та Ізраїлем склалися міцні політичні, військові, дипломатичні та міжлюдські відносини. Президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю для The Jerusalem Post назвав три пріоритети українсько-ізраїльських взаємин.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ta-izrayil-sogodni-mayut-bagato-spilnih-viklikiv-pr-63469

Українська влада рішуче засуджує будь-які прояви антисемітизму та прагне, щоб ізраїльтяни відвідували Україну. Про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю для The Jerusalem Post.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-ye-krayinoyu-z-najmenshim-pokaznikom-antisemitizmu-63473

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.