30.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що нині курс України до Європейського Союзу є ще більш актуальним, ніж раніше. Про це він заявив під час відеоконференції з депутатами Європейського парламенту.

https://www.president.gov.ua/news/sogodni-nezminnij-kurs-u-yevropu-she-aktualnishij-dlya-ukray-64065

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 15 Закону України «Про доступ до публічної інформації» № 890-ІХ щодо зменшення строку оприлюднення проектів нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування», який Верховна Рада ухвалила 15 вересня 2020 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpisav-zakon-shodo-zmenshennya-stroku-oprilyudne-64069

Володимир Зеленський проведе засідання Національної ради реформ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-rozpochav-robochu-poyizdku-na-vinnichchinu-64077

Президент України Володимир Зеленський підписав Указ № 412/2020 «Деякі питання оптимізації переліку об'єктів державної власності, що забезпечують діяльність Президента України», яким передав державне підприємство «Житомирський лікеро-горілчаний завод» в управління Фонду державного майна України для подальшої приватизації підприємства.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-peredav-neprofilnij-aktiv-dus-zhitomirskij-likero-64081

Глава держави оглянув, як відбувається капітальний ремонт шляхопроводу через залізницю на автомобільній дорозі державного значення М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка (через Вінницю). Також Президент ознайомився зі станом реконструкції будівлі комунальної організації «Спортивний комплекс «Здоров'я».

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-oglyanuv-obyekti-velikogo-budivnictva-na-vinn-64085

На виконання завдання Глави держави уряд працює над виплатами компенсацій сім'ям військових і курсантів, які загинули внаслідок катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвом. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Вінницької області.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-uryad-maye-dopomogti-v-otrimanni-kompens-64089

В Україні у наступному році поряд з «Великим будівництвом» буде запущена масштабна програма великої реставрації, яка передбачатиме відновлення 100 об'єктів культури та туризму. Про це розповів Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ на Вінниччині.

https://www.president.gov.ua/news/programa-velikoyi-restavraciyi-peredbachatime-vidnovlennya-1-64093

Під час робочої поїздки на Вінниччину Президент України Володимир Зеленський відвідав Вінницький національний технічний університет.

https://www.president.gov.ua/news/nikoli-ne-zdavatisya-prezident-dav-poradu-vinnickij-molodi-64097

У межах робочої поїздки до Вінницької області Президент України Володимир Зеленський провів засідання Національної ради реформ, на якому окреслив низку змін, що їх необхідно першочергово реалізувати в Україні для покращення бізнес-клімату.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-na-zasidanni-nacionalnoyi-radi-reform-uhvalit-64101

Заявам Вітольда Фокіна, які категорично розходяться з офіційними позиціями держави, вже надана належна оцінка. Перш за все – суспільством, яке заплатило велику ціну за свої ідеали.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-neprijnyatnih-zayav-vitolda-fokina-64105

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.