18.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Львівської області. Глава держави візьме участь у відкритті військових навчань Rapid Trident – 2020.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-lvivshinu-63673

Ще раз підкреслюємо: ким би не був підозрюваний у корупції, має бути проведене повне розслідування всіх обставин кожної справи. Жодних винятків з цього правила для жодної особи у державі не було й не буде.

https://www.president.gov.ua/news/shodo-pershih-pidsumkiv-situaciyi-z-deputatom-yurchenkom-63677

Президент Володимир Зеленський наголошує, що досягнення миру на Донбасі, повернення всіх українських громадян та всіх територій є й буде його пріоритетом. Україна, як ніхто інший, прагне миру. Про це Глава держави заявив під час виступу на відкритті навчань Rapid Trident – 2020 у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки в межах робочої поїздки на Львівщину.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-pragne-miru-na-shodi-j-robit-dlya-cogo-vse-vid-neyi-63681

Під час робочої поїздки на Львівщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва логістичного центру в регіоні.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oznajomivsya-z-budivnictvom-logistichnog-63685

Під час робочої поїздки на Львівщину Президент України Володимир Зеленський оглянув завершення реконструкції дошкільного навчального закладу в селі Зимна Вода, який добудовують у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezident-oznajomivsya-z-proektami-yaki-realizuyutsya-u-lviv-63689

Дружина Президента України Олена Зеленська та перша леді Австрії Доріс Шмідауер зустрілися з представниками магістрату та земельного парламенту Відня, щоб обмінятися досвідом у створенні рівних можливостей для всіх громадян, боротьбі з насильством, а також подоланні нових викликів, пов'язаних з пандемією COVID-19, зокрема – у галузі освіти.

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-obgovorila-z-predstavnikami-magistratu-ta-zem-63693

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що при розгляді корупційних справ правоохоронні органи не повинні допускати жодних винятків для «своїх», близьких та рідних, і якщо людина взяла хабар, то має нести відповідальність.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zhodnih-vinyatkiv-yaksho-lyudina-vzyala-habar-nest-63697

Президент України Володимир Зеленський виступає за збереження податкової ставки для працівників ІТ-сфери на рівні 5%. «Ця індустрія в країні розвинена не завдяки державі, а завдяки інтелекту українців», – сказав Президент на зустрічі з представниками ІТ-бізнесу у Львові в межах робочої поїздки до регіону.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vistupaye-za-zberezhennya-podatkovoyi-stavki-63701

Представники австрійського бізнесу готові брати участь у реалізації проектів з розвитку інфраструктури Українських Карпат, зокрема в інвестуванні у будівництво гірськолижних курортів, після завершення пандемії COVID-19. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/avstrijskij-biznes-gotovij-brati-uchast-u-rozvitku-ukrayinsk-63705

Шлях подолання корупції є також обов'язковою складовою для європейської та євроатлантичної інтеграції нашої держави. Мірилом ефективності боротьби з корупцією не може бути те чи інше прізвище на тій або іншій посаді. Повинні працювати інституції – незалежно від прізвищ і так, щоб керувалися виключно параметрами відповідних законів.

https://www.president.gov.ua/news/nezalezhnist-ye-klyuchovoyu-peredumovoyu-efektivnosti-antiko-63713

У межах робочої поїздки на Львівщину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку області до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/dlya-uspihu-kozhnogo-regionu-miscevi-vibori-ne-mensh-vazhliv-63717

Зміни до державного бюджету на поточний рік, які сьогодні ухвалила Верховна Рада України, дадуть змогу погасити заборгованість із заробітної плати перед працівниками державної шахти «Надія», розв'язати питання будівництва гуртожитку для Львівського національного університету імені Івана Франка та мосту у Східниці. Про це заявив Президент Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-mi-povnistyu-pogashayemo-zaborgovanist-i-63721

Глава української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) Леонід Кравчук наголошує, що домовленості лідерів Нормандського формату, досягнуті в Парижі, щодо забезпечення повного й безумовного доступу Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) до утримуваних осіб виконуються лише Україною.

https://www.president.gov.ua/news/nadajte-dostup-do-izolyaciyi-glava-ukrayinskoyi-delegaciyi-v-63725

Відповідний указ Глава держави підписав під час зустрічі з ректорами закладів вищої освіти Львівщини в межах робочої поїздки до регіону.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-status-nacionalnoyi-horovij-kapeli-dudar-63729

У межах робочої поїздки до Львівської області Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з ректорами та представниками закладів вищої освіти (ЗВО) регіону.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-kerivnikami-zakladiv-vishoy-63733

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Львівщину привітав працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій з професійним святом – Днем рятівника.

https://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-privitav-ryatuvalnikiv-z-profesijnim-svyatom-63737

Під час робочої поїздки до Львівської області Президент України Володимир Зеленський ушанував пам'ять полеглих героїв АТО/ООС і поспілкувався з їхніми рідними та близькими.

https://www.president.gov.ua/news/u-lvovi-prezident-pospilkuvavsya-z-ridnimi-ta-blizkimi-poleg-63741

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Львівської області провів у Львові нараду з керівниками правоохоронних органів на місцях щодо протидії корупційним злочинам.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-dav-dva-tizhni-pravoohoroncyam-lvivshini-shob-poka-63745

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Львівщину відвідав Музей митрополита Андрея Шептицького у Львові. Глава держави оглянув експозицію музею.

https://www.president.gov.ua/news/u-lvovi-volodimir-zelenskij-vidvidav-muzej-mitropolita-andre-63749

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.