19.09.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Також Президент перевірить роботу об'єктів, капітальний ремонт яких було здійснено в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-ivano-f-63753

У авторській колонці для одного з українських видань дружина Президента розповіла про основні цілі та зобов'язання України як учасниці «Партнерства Біарріц».

https://www.president.gov.ua/news/olena-zelenska-rozpovila-pro-cili-ta-zobovyazannya-ukrayini-63757

«Прийміть мої сердечні вітання з нагоди нового 5781 року. Для вас ці дні завжди є часом для осмислення життя, самоаналізу та духовного налаштування на наступний рік. Сподіваємось, що для всіх нас він буде легшим, ніж рік, що минає», – зазначив Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-privitav-yevrejsku-gromadu-ukrayini-zi-s-63761

Робочу поїздку до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський розпочав з відвідання селища Ланчин, яке постраждало від повені в червні цього року. Глава держави проінспектував перебіг робіт з відновлення інфраструктури, що була зруйнована внаслідок паводка.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-oglyanuv-vidnovlennya-selisha-lanchin-na-63765

Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Тернопільської області.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pribuv-z-robochoyu-poyizdkoyu-na-ternopilshinu-63769

Президент України Володимир Зеленський ініціює створення державної комісії, яка перевірить виконання робіт з подолання наслідків літніх повеней в Івано-Франківській області та витрати коштів, що були виділені на ці заходи.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-iniciyuye-stvorennya-komisiyi-yaka-perevirit-vikon-63773

У Івано-Франківську Президент України Володимир Зеленський проінспектував стадіон спортивного комплексу імені А. П. Гемби, капітальний ремонт якого було здійснено в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-volodimir-zelenskij-oglyanuv-vidremontova-63777

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки в Івано-Франківську область взяв участь у представленні Стратегії розвитку регіону до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-predstavlenni-strategiyi-rozvitku-ivano-frankiv-63781

Під час робочої поїздки на Тернопільщину Президент Володимир Зеленський оглянув перебіг відновлення міжнародної дороги державного значення М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, яку реконструюють у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/velike-budivnictvo-prezident-oglyanuv-remont-dorogi-m-19-na-63785

Дотримання карантинних заходів є необхідним в умовах пандемії COVID-19, проте деякі представники органів місцевої влади хочуть створити собі політичну рекламу, заявляючи про занадто жорсткий карантин, зазначив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/kompromisi-v-pitanni-dotrimannya-karantinnih-zahodiv-obernut-63789

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України солдату Юрію Горайському посмертно за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroya-ukrayini-soldatu-yuriyu-g-63793

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Тернопільщину оглянув кілька об'єктів, споруджених у межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proinspektuvav-velike-budivnictvo-na-ter-63797

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак назвав неприпустимим збільшення непродуктивних видатків на утримання органів влади у період економічної кризи. Про це він заявив, коментуючи проект державного бюджету на наступний рік.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-ukrayini-vvazhaye-nepripustimim-zb-63801

В умовах ринкової економіки держава не може встановлювати ціни на продукти харчування, але збільшує мінімальну заробітну плату, щоб у громадян зросли доходи, заявив Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ у Тернопільській області.

https://www.president.gov.ua/news/derzhava-zbilshuye-minimalnu-zarplatu-shob-u-lyudej-zrosli-d-63805

У межах робочої поїздки до Тернопільської області Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку регіону на період до 2027 року.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-na-predstavlenni-strategiyi-rozvitku-ternopilshini-63809

Україна хоче бачити Білорусь незалежною країною, в якій поважають права людини, але не втручається у внутрішні справи сусідньої держави, зазначив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в ефірі телепрограми «Свобода слова Савіка Шустера» у п'ятницю.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-ukrayini-lukashenko-ce-ne-ye-bilor-63813

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.