04.07.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У межах зустрічі планується обговорення прогресу в роботі Тристоронньої контактної групи, стану виконання домовленостей грудневого саміту в Нормандському форматі в Парижі та перспективи проведення наступної зустрічі лідерів держав «Нормандської четвірки» в Берліні.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ofisu-prezidenta-tretogo-lipnya-v-berlini-vizme-uch-61993

Понад 19 тис. перевірок провели на об'єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, продуктових ринках та в закладах громадського харчування з 19 червня 2020 року. Кількість перевірок щодня збільшується, і за останні три дні їх здійснили майже 12 тис.

https://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-zbilshuyetsya-kilkist-perevirok-shodo-porushennya-61997

За минулу добу в Україні правоохоронці разом з представниками Державної служби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) перевірили 18 пунктів габаритно-вагового контролю. Було здійснено 6,6 тис. перевірок вантажівок. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на селекторній нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/ponad-17-mln-grn-prezidentu-dopovili-pro-shtrafi-za-porushen-62001

Глава держави висловив подяку співрозмовнику та уряду Італії за оперативне направлення гуманітарної допомоги Україні для подолання наслідків паводків у західних регіонах.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-proviv-telefonnu-rozmovu-z-premyer-minist-62009

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання правоохоронним органам дати оцінку діям працівників Державного бюро розслідувань, які допустили вилучення військових приладів з військових частин Повітряних сил Збройних сил України, що поставило під загрозу бойову готовність частин протиповітряної оборони (ППО) України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-postaviv-zavdannya-pravoohoronnim-organam-dati-oci-62013

На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського Міністерство цифрової трансформації, Служба безпеки України, Офіс Генерального прокурора, Державна податкова служба та Державна служба фінансового моніторингу зупинили протиправний механізм формування сум податкових кредитів з ПДВ для підприємців.

https://www.president.gov.ua/news/na-vikonannya-zavdannya-prezidenta-ukrayini-likvidovana-odna-62017

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак у складі української делегації у п'ятницю в Берліні взяв участь у зустрічі з політичними радниками лідерів держав – учасниць Нормандського формату.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-franciya-ta-nimechchina-prodemonstruvali-gotovnist-62021

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.