24.07.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський та Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга, яка перебуває в Україні з державним візитом, розпочали робочу поїздку до Донецької та Луганської областей.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-shvejcarskoyi-konfederaciyi-rozpochal-62393

Володимир Зеленський зазначив, що це комунальне підприємство забезпечує питною водою близько чотирьох мільйонів мешканців Донецької області, серед іншого, українців, які перебувають на тимчасово окупованих територіях.

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-shvejcariyi-vidvidali-kp-voda-donbasu-62397

Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга під час робочої поїздки на Донбас провели зустріч з представниками місій СММ ОБСЄ, Міжнародного комітету Червоного Хреста, системи ООН в Україні та керівництвом Донецької обласної державної адміністрації.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-i-simonetta-sommaruga-zustrilisya-na-don-62401

Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга під час робочої поїздки на Донбас ознайомилися з перебігом будівництва автомобільної дороги державного значення Сєвєродонецьк – Станиця Луганська, яке здійснюється в межах Національної програми «Велике будівництво».

https://www.president.gov.ua/news/prezidenti-ukrayini-ta-shvejcariyi-oznajomilisya-z-obyektom-62405

Президент України Володимир Зеленський зазначив, що угода буде підписана лідерами країн «Нормандської четвірки», що підвищує статус цих домовленостей.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-ugoda-pro-povne-ta-vseosyazhne-pripinenn-62409

У межах поїздки на Донбас Президент України Володимир Зеленський і Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Соммаруга оглянули пішохідний міст через річку Сіверський Донець та ознайомилися з роботою контрольного пункту в'їзду/виїзду (КПВВ) «Станиця Луганська».

https://www.president.gov.ua/news/mist-cherez-richku-siverskij-donec-maye-suto-gumanitarnu-mis-62413

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.