14.07.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» молодшому лейтенанту Тарасу Матвіїву, який загинув на Донбасі, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroya-ukrayini-tarasu-matviyivu-62221

В Україні відбувається певна стабілізація ситуації з поширенням коронавірусної інфекції. Про це свідчить зменшення кількості госпіталізацій за минулий тиждень, зазначив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час традиційної селекторної наради під головуванням Президента України Володимира Зеленського.

https://www.president.gov.ua/news/v-ukrayini-tempi-poshirennya-koronavirusnoyi-infekciyi-stabi-62225

Президент Володимир Зеленський підписав закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сфери культури, креативних індустрій, туризму, малого та середнього бізнесу у зв'язку з дією обмежувальних заходів, пов'язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)».

https://www.president.gov.ua/news/kreativni-industriyi-ta-zakladi-kulturi-v-period-karantinu-p-62229

20-23 липня на запрошення Глави держави Україну з державним візитом відвідає Президент Швейцарської Конфедерації Симонетта Зоммаруга.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinu-z-derzhavnim-vizitom-vidvidaye-prezident-shvejcarsk-62233

Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з Кабінетом Міністрів наголосив на необхідності більш жорсткої кримінальної відповідальності за водіння в нетверезому стані, що призвело до загибелі людей у результаті дорожньо-транспортної пригоди.

https://www.president.gov.ua/news/za-vodinnya-napidpitku-sho-sprichinilo-zagibel-lyudej-maye-b-62241

Перші результати реалізації програми стимулювання економіки України для подолання наслідків COVID-19 дають підстави очікувати на подальше поступове відновлення економічного розвитку. Про це Президенту Володимиру Зеленському доповів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час наради Глави держави з представниками Кабінету Міністрів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-postaviv-kabinetu-ministriv-zavdannya-rozibratisya-62245

Міністерство культури та інформаційної політики України спільно з міжнародними експертами сформувало дорожню карту розвитку туризму, яка ляже в основу стратегії розвитку туризму та курортів, розробити яку поставив завдання Президент Володимир Зеленський. Про це відзвітував міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко на нараді під головуванням Президента.

https://www.president.gov.ua/news/uryad-vidzvituvav-shodo-vikonannya-doruchen-prezidenta-dlya-62249

Президент Володимир Зеленський наголосив на необхідності підготовки чіткого переліку та плану реалізації об'єктів, які розширять програму «Велике будівництво» в наступному році – зокрема, це театри, музейні комплекси тощо, – щоб уже зараз відповідальні міністерства та облдержадміністрації запланували виділення на це коштів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-nagolosiv-na-neobhidnosti-pidgotovki-chitkogo-plan-62253

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.