01.07.20

Президент провів традиційну селекторну нараду щодо запобігання поширенню коронавірусу


Новини

Львівщина десятий день лідирує за кількістю хворих на коронавірус. За останню добу там виявили 143 нові випадки, троє людей померли. Про це доповів Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася під головуванням Президента України Володимира Зеленського.
Заступниця керівника Офісу Президента України Юлія Ковалів зустрілася з шахтарями, які прийшли з акцією на вул. Банкову в Києві.
Президент України Володимир Зеленський провів перше засідання Національної ради реформ за участю керівництва Кабінету Міністрів і Верховної Ради. Відкриваючи засідання, Глава держави оцінив якість і динаміку втілення змін в Україні. За його словами, говорити про ефективність будь-якої реформи можна лише у тому разі, якщо вона є результативною.
Під час засідання Національної ради реформ, яке відбулося під головуванням Президента України Володимира Зеленського, обговорили першочергові законопроекти щодо реформування галузей економіки, які будуть доопрацьовані Кабінетом Міністрів і Верховною Радою.
На засіданні Національної ради реформ, яке відбулося під головуванням Президента України Володимира Зеленського, було представлено концепцію реформи приватизації.
На засіданні Національної ради реформ, яке відбулося під головуванням Президента України Володимира Зеленського, заступниця керівника Офісу Глави держави Юлія Ковалів представила законопроект про підтримку та стимулювання інвестицій.
На правах рекламы: Красивая покраска на средние темные волосы. Заходите на сайт и подбирайте себе окрашивание по вкусу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.