02.07.20

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Показник захворюваності на COVID-19 в Україні зріс і нині становить 58 осіб на 100 тисяч населення. Однак задіяння апаратів ШВЛ досить низьке – всього 6,5%. Про це повідомили Президенту України Володимиру Зеленському на традиційній селекторній нараді щодо запобігання поширенню коронавірусу, яка відбулася під його головуванням.

https://www.president.gov.ua/news/mi-stali-krashe-zahishati-nashih-medikiv-prezident-61973

У межах ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо створення програм для підтримки малого та середнього бізнесу під час епідемії коронавірусу Національний проект із розвитку підприємництва Дія.Бізнес офіційно відкрив свій перший Центр підтримки підприємців разом з консалтинговою зоною для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Харкові.

https://www.president.gov.ua/news/pershij-v-ukrayini-centr-pidtrimki-pidpriyemciv-diyabiznes-z-61977

Закон захищає позичальників від нарахування штрафів і пені за кредитами в період карантину та у 30-денний строк після його завершення.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-pidpisav-zakon-shodo-nedopushennya-narah-61981

Сьогодні набирає чинності підписаний Президентом України Володимиром Зеленським Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб» № 646-ІХ, який дасть змогу системно, а не фрагментарно вирішити питання підтримки сімей з низькими доходами. Про це заявила заступник керівника Офісу Президента України Юлія Соколовська.

https://www.president.gov.ua/news/nabiraye-chinnosti-zakon-yakij-dast-zmogu-sistemno-rozvyazat-61985

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.