07.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Володимир Зеленський привітав учасників антигітлерівської коаліції з 75-ю річницею початку операції «Оверлорд». Як відомо, з висадки союзників в окупованій нацистами французькій Нормандії відкрився Другий фронт.

https://www.president.gov.ua/news/u-75-tu-richnicyu-operaciyi-overlord-prezident-ukrayini-zakl-55789

На наступному тижні заплановане перше експертне обговорення проекту концепції «Держава у смартфоні». Про це повідомив радник Президента України Михайло Федоров після зустрічі з представниками Академії електронного управління Естонії.

https://www.president.gov.ua/news/ekspertne-obgovorennya-koncepciyi-derzhava-u-smartfoni-rozpo-55793

В Україні немає кризи у стосунках Президента з Верховною Радою України, натомість наявна конституційна криза у взаєминах українського народу й тієї частини влади, що залишилася. Про це заявив радник Президента України – представник Президента України у Верховній Раді Руслан Стефанчук, коментуючи останні рішення парламенту, зокрема щодо відмови звільнити очільника СБУ, міністра закордонних справ та міністра оборони.

https://www.president.gov.ua/news/sogodni-ye-velika-konstitucijna-kriza-u-stosunkah-narodu-z-v-55797

Десятеро дітей родини Сусляків, які після арешту їхньої матері Юлії перебували у прийомних родинах у Грузії, сьогодні вночі повернуться в Україну. По них вирушив президентський літак. Про це повідомив уповноважений Глави держави з прав дитини Микола Кулеба після зустрічі із заступниками Генерального прокурора Грузії, міністра внутрішніх справ та представниками уряду.

https://www.president.gov.ua/news/10-ukrayinskih-ditej-z-rodini-suslyakiv-povernutsya-z-gruziy-55801

«Напрацьовану редакцію схвалили експерти МВФ та Світового банку. Те, що зробив парламент, – політично безвідповідально. Це помста не Президенту Зеленському, а насамперед українцям, які вимагають справедливості та покарання для корупціонерів, а також своєрідний зневажливий крок щодо тих міжнародних інституцій, які допомагають Україні в боротьбі з корупцією», – підкреслив Руслан Рябошапка, коментуючи відмову Верховної Ради включити документ у порядок денний.

https://www.president.gov.ua/news/vidmova-parlamentu-rozglyadati-zakonoproekt-pro-vidpovidalni-55805

Стале й тривале припинення вогню на Донбасі – це ключове питання для повернення миру, і вчорашня зустріч Тристоронньої контактної групи у Мінську дала стриманий оптимізм щодо подальшого врегулювання воєнного конфлікту. Про це під час спільного брифінгу з керівником української делегації у Тристоронній контактній групі Леонідом Кучмою наголосила прес-секретар Президента України Юлія Мендель.

https://www.president.gov.ua/news/zustrich-tristoronnoyi-kontaktnoyi-grupi-u-minsku-dala-strim-55809

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.