29.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

У День Конституції України Президент Володимир Зеленський закликав громадян стати учасниками флешмобу зі знання Основного закону. Конституцію має прочитати кожен українець, переконаний Глава держави.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-mayemo-znati-nashu-konstituciyu-golovne-dotrimuvat-56093

Президент Володимир Зеленський підписав указ про надання громадянства особам, які брали участь у захисті територіальної цілісності, суверенітету та незалежності України. Відповідно до документа, українські паспорти отримають 14 осіб.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-nadav-gromadyanstvo-ukrayini-inozemcyam-56097

Президент Володимир Зеленський присвоїв звання «Герой України» з удостоєнням ордена «Золота Зірка» старшому солдату Андрію Волосу посмертно. Іншим указом – № 469/2019 Президент відзначив державними нагородами військовослужбовців, які виявили особисту мужність і самовіддано діяли, захищаючи Україну. Орденами «За мужність» II та III ступенів, медалями «За військову службу Україні» та «Захиснику вітчизни» нагороджено 40 бійців, 11 з них – посмертно.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-prisvoyiv-zvannya-geroya-ukrayini-starshomu-soldat-56101

Президент Володимир Зеленський підписав Указ «Про присвоєння звання Герой України» трьом ліквідаторам аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Олексій Ананенко, Валерій Беспалов та Борис Баранов спустилися в басейн-барботер під зруйнованим реактором і відкрили запірні клапани, щоб звільнити його від води. Завдяки цьому вдалося уникнути контакту розплавленого ядерного матеріалу з водою, внаслідок якого з високою ймовірністю міг статися повторний вибух.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-prisvoyiv-zvannya-geroj-ukrayini-trom-li-56105

28 червня керівник української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма здійснив робочу поїздку до Луганської області. Головна мета візиту – оцінити стан справ безпосередньо на лінії зіткнення в районі Станиці Луганської, де, відповідно до рамкового рішення ТКГ, має бути завершене розведення сил і засобів.

https://www.president.gov.ua/news/kerivnik-ukrayinskoyi-delegaciyi-v-tkg-leonid-kuchma-vidvida-56109

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.