05.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

«Проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо конфіскації незаконних активів осіб, уповноважених на виконання функцій держави та місцевого самоврядування, і покарання за набуття таких активів» передбачає зовсім інший підхід: не лише кримінальну відповідальність, а й можливість конфіскації чи стягнення у дохід держави так званих необґрунтованих активів», – повідомив він.

https://www.president.gov.ua/news/zakonoproekt-pro-vidnovlennya-pokarannya-za-nezakonne-zbagac-55741

Курс на набуття повноправного членства у Європейському Союзі та НАТО залишається незмінним зовнішньополітичним пріоритетом України. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час спільного брифінгу з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі 4 червня.

https://www.president.gov.ua/news/kurs-na-povnopravne-chlenstvo-u-yes-i-nato-zalishayetsya-nez-55745

Україна має сфокусуватися на першочерговому завданні – проведенні внутрішніх реформ, які наближатимуть нашу країну до стандартів НАТО. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час брифінгу у Брюсселі 4 червня.

https://www.president.gov.ua/news/stabilna-ta-oboronozdatna-ukrayina-ye-nevidyemnim-elementom-55749

4 червня у рамках робочого візиту до інституцій ЄС та НАТО Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Віце-президентом Європейської Комісії Валдісом Домбровскісом.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-vice-pre-55753

Україна дуже вдячна за постійну підтримку, яку надає Польща для захисту українських інтересів на рівні Європейського Союзу та НАТО. Про це під час спільного брифінгу з Президентом Польщі Анджеєм Дудою 4 червня у Брюсселі заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayina-duzhe-vdyachna-polshi-za-pidtrimku-svoyih-interesiv-55757

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером. Вона відбулася 4 червня у рамках робочого візиту Глави держави до інституцій ЄС і НАТО.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-preziden-55761

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.