27.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

До складу Національної ради увійшли представники експертних неурядових організацій, бізнесових асоціацій, керівники антикорупційних та інших профільних органів влади тощо. Зокрема, у Раді працюватимуть керівники «Трансперенсі Інтернешнл Україна», Європейської Бізнес Асоціації, Американської торговельної палати, громадських організацій Центр протидії корупції та Центр політико-правових реформ.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-ukrayini-perezapustiv-nacionalnu-radu-z-pitan-anti-56057

Президент України Володимир Зеленський 26 червня розглянув та узгодив документи, якими встановлено порядок застосування Збройних сил України та інших складових сил оборони.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zasluhav-dopovid-ruslana-homchaka-shodo-stanu-spra-56061

26 червня Кабінет Міністрів України на своєму засіданні підтримав призначення восьми голів обласних державних адміністрацій, чиї кандидатури запропонував Президент Володимир Зеленський. Ідеться про керівників ОДА у Київській, Донецькій, Закарпатській, Херсонській, Черкаській, Луганській, Одеській та Львівській областях.

https://www.president.gov.ua/news/kabinet-ministriv-pidtrimav-zaproponovani-prezidentom-kandid-56065

26 червня Президент України Володимир Зеленський зустрівся з родинами військовослужбовців Збройних сил і Національної гвардії України, які у різні роки загинули за підозрілих обставин і яких слідчі органи визнали самогубцями.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-zustrivsya-z-rodinami-vijskovih-zsu-ta-nacgvardiyi-56069

Президент України Володимир Зеленський 26 червня обговорив з керівництвом Національної академії наук перспективи розвитку установи та допомогу, яку може надати науковцям держава. На зустрічі були присутні президент НАН України Борис Патон, перші віце-президенти Академії Володимир Горбулін та Антон Наумовець і головний учений секретар НАН України Вячеслав Богданов.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-obgovoriv-z-predstavnikami-nan-perspektivi-rozvitk-56073

26 червня Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Парламентської асамблеї НАТО Мадлен Мун. Під час зустрічі було обговорено широке коло питань співпраці України з Північноатлантичним альянсом, зокрема стан впровадження реформ, покликаних наблизити Україну до стандартів НАТО.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zustrivsya-z-prezidentom-parlamentskoyi-56077

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.