21.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Команда Президента України Володимира Зеленського докладе максимум зусиль, щоб у найближчі 3-4 роки Україна увійшла до першої десятки рейтингу Світового банку Doing Business. Про це Глава держави заявив під час форуму «Діалог бізнесу та влади» 20 червня у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/za-3-4-roki-ukrayina-mozhe-uvijti-v-top-10-rejtingu-svitovog-56005

Президент України Володимир Зеленський закликав бізнес інвестувати у відновлення інфраструктури Донбасу. Про це він заявив під час форуму «Діалог бізнесу та влади» 20 червня у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-zaklikav-biznes-investuvati-u-vidnovlenn-56009

Україна має позбутися корупції та вивести економіку з тіні, а короткостроковий пріоритет – це боротьба з контрабандою та рейдерством. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час форуму «Діалог бізнесу та влади» 20 червня у Києві.

https://www.president.gov.ua/news/korotkostrokovij-prioritet-ce-borotba-z-kontrabandoyu-ta-rej-56013

«Півроку тому я вирішив інвестувати в Україну найдорожче, що в мене є, – це мій час. Закликаю вас робити так само. Інвестуйте в Україну час, гроші, ідеї. Змінимо Україну разом», – сказав Глава держави під час форуму «Діалог бізнесу та влади», який відбувся у Києві 20 червня.

https://www.president.gov.ua/news/investujte-v-ukrayinu-chas-groshi-ideyi-glava-derzhavi-na-zu-56017

«При підготовці указу Президента про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України юридична правота всіх положень була вивірена максимально ретельно і сумнівів щодо неконституційності указу в цілому чи окремих його положень у нас не було. І Конституційний Суд своїм рішенням лише підтвердив обґрунтованість нашої юридичної позиції», – заявив Представник Президента України в Конституційному Суді Федір Веніславський.

https://www.president.gov.ua/news/konstitucijnij-sud-pidtverdiv-obgruntovanist-ukazu-prezident-56021

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.