22.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

21 червня в Адміністрації Президента України відбулося обговорення концепції «Держава у смартфоні» як одного з важливих компонентів цифрової економіки. На зустрічі були присутні представники міжнародних донорів і проектів технічної допомоги, зокрема Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Представництва Європейського Союзу в Україні, Шведського агентства з питань міжнародної співпраці та розвитку (SIDA), Швейцарського бюро співробітництва (SDC) тощо.

https://www.president.gov.ua/news/cifrova-ekonomika-prioritet-dlya-prezidenta-j-nashoyi-komand-56025

Президент України подав до Верховної Ради законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України» (р. н. 10394). Він передбачає кримінальну відповідальність для парламентарів за так зване кнопкодавство. Проект закону має статус невідкладного.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-proponuye-zaprovaditi-kriminalnu-vidpovidalnist-dl-56029

Закиди з боку представників частини суддівського корпусу, які пов'язані зі старою владною системою, щодо конфлікту із заступником Глави Адміністрації Президента Русланом Рябошапкою є наочним свідченням намагань самозбереження у судовій системі України осіб, які звикли мати вплив на українське правосуддя у власних або владних інтересах. У такий спосіб вони намагаються й надалі зберегти контроль над судовою системою.

https://www.president.gov.ua/news/ukrayinskij-sud-bude-slugoyu-spravedlivosti-ne-prisluzhnikom-56033

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.