06.06.19

Офіційне інтернет-представництво Президента України

Президент України Володимир Зеленський

Офіційне інтернет-представництво

Новини

Дружина Президента України Олена Зеленська зустрілася у Брюсселі з українськими військовими, які перебувають на лікуванні у Військовому шпиталі ім. королеви Астрід. Реабілітацію там проходять майор Дмитро Кучеря, молодший сержант Євгеній Пасічник та старший солдат Антон Матвєйчук. Військові отримали кульові поранення у Донецькій і Луганській областях у кінці 2017 – на початку 2018 року.

https://www.president.gov.ua/news/druzhina-prezidenta-olena-zelenska-zustrilasya-z-ukrayinskim-55765

5 червня у Брюсселі Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із Віцепрезидентом Європейської комісії, Високим представником ЄС із закордонних справ і безпекової політики Федерікою Могеріні. Глава держави подякував Федеріці Могеріні за збереження постійної уваги Ради ЄС із закордонних справ до питання підтримки України та безпекової ситуації на сході держави, а також за підтримку суверенітету й територіальної цілісності України та політику невизнання незаконної анексії Криму.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-proviv-zustrich-iz-viceprezidentom-yevro-55769

5 червня уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба за дорученням Володимира Зеленського зустрівся з представниками Генеральної прокуратури Грузії та Міністерства праці, здоров'я і соціальних справ щодо повернення в Україну 10 дітей родини Сусляків з Хмельниччини.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-vidryadiv-upovnovazhenogo-z-prav-ditini-55773

Україна має продовжувати рух до Європейського Союзу, а європейська інтеграція – це гарантія незалежності української держави. Про це під час спільного брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском у Брюсселі заявив Президент України Володимир Зеленський.

https://www.president.gov.ua/news/volodimir-zelenskij-u-bryusseli-zaklikav-yes-posiliti-sankci-55777

Засідання робочих груп у рамках Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях вперше пройшли конструктивно. Про це заявив очільник української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кучма у Мінську 5 червня.

https://www.president.gov.ua/news/upershe-zasidannya-robochih-grup-tkg-projshli-konstruktivno-55781

Заступник глави Адміністрації Президента України з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу Президента Володимира Зеленського на спільному брифінгу з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та виступу Петра Порошенка на з'їзді партії «Європейська солідарність».

https://www.president.gov.ua/news/v-administraciyi-prezidenta-iniciyuvali-sluzhbove-rozsliduva-55785

Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.