28.04.18

Президент вручив «Золоту Зірку» Героя України Євгена Пікуса його рідним

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко підписав Указ про присвоєння звання Героя України за виняткову особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності, вірність військовій присязі полковнику Євгену Пікусу посмертно.
Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про відзначення Дня прикордонника України 30-го квітня». Глава держави наголосив, що День прикордонника має бути співзвучним з реальними історичними подіями саме в Україні.
​Президент Петро Порошенко взяв участь в урочистих заходах з нагоди відзначення 100-річчя прикордонної служби України та чергового випуску офіцерів Національної академії Державної прикордонної служби України. Глава держави вручив дипломи випускникам, які закінчили академію з відзнакою. Клятву прикордонника зачитав учасник боїв в районі Амвросіївки та Савур-могили, випускник академії, лейтенант Ігор Квас.
«Ключовим оплотом і елементом нашої незалежності є український суверенітет над українською землею. Кордон має бути надійно захищений. І саме тому я приділяю стільки уваги розвитку прикордонних військ, прикордонної служби», - наголосив Президент під час виступу у Відділі прикордонної служби «Кодима», який відвідав у день 100-річчя прикордонної служби України в ході робочої поїздки до Одеської області.
Президент Петро Порошенко під час відвідання відділу прикордонної служби «Кодима» на Одещині вручив нагороди прикордонникам.
«Я дякую кожному з вас за службу. Я переконаний, що ваш патріотизм і ваш професіоналізм є запорукою спокою в державі. Я від імені українського народу хочу висловити щиру подяку всьому особовому складу Державної прикордонної служби України», - сказав Глава держави під час відвідання ВПС «Кодима» у Одеській області.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.