10.04.18

Президент України у Стамбулі провів зустріч з Президентом Туреччини

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент України Петро Порошенко прибув до Стамбулу, де зустрівся з Президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та Міністром закордонних справ Туреччини Мевлютом Чавушоглу.
Президент Петро Порошенко в інтерв'ю німецькій діловій газеті Handelsblatt підкреслив, що починаючи з 2015 року, «Газпром» більше не постачає Україні газ. «Ми наразі все імпортуємо з ЄС. І навіть коли ми нещодавно виграли процес у Стокгольмському арбітражному суді, «Газпром» відмовився перерахувати Україні визначені судом 4,6 млрд доларів США. І газу ми теж більше не отримуємо, попри передплату», - зазначив Петро Порошенко.
В інтерв'ю німецькій діловій газеті Handelsblatt Президент Петро Порошенко висловив переконання, що Україна, Європа і світ також конче потребують миру на Сході нашої держави. Глава держави також наголосив, що Україна потребує єдності та міцності Європейського Союзу та солідарності з нашою державою. «Більш за все ми потребуємо єдиного і сильного ЄС, а також його солідарності з Україною. А на даному етапі – передусім направлення миротворців ООН до України», - сказав він.
«Ми рішуче здійснюємо реформи, аби значно покращити інвестиційний клімат. Але більш ніж моїм словам, як Президента, можна довіряти оцінці Світового банку. У його рейтингу Doing Business Україна піднялася з позиції 137, до мого приходу до влади у 2013 році, на 76-ту сходинку – минулого року. Такої динаміки не продемонструвала жодна країна. І ми робимо все можливе, аби опинитися ближчим часом у першій 50-ці», - наголосив Президент Петро Порошенко в інтерв'ю німецькій діловій газеті Handelsblatt.
Президент України Петро Порошенко під час візиту до Туреччини провів зустріч зі Вселенським Патріархом Варфоломієм І.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.