02.04.18

У Вербну неділю Президент у Маріуполі молився за мир в Україні

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Президент Петро Порошенко розпочав робочу поїздку до Донецької області з відвідування Собору Архистратига Михаїла в Маріуполі. Президент України взяв участь у cлужбі Божій та освяченні гілок верби. Глава держави помолився за мир в Україні та поспілкувався з вірянами.
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області поспілкувався з представниками грецької громади Маріуполя.
«Ми тут маємо продемонструвати, що Україна живе і розвивається. Саме тому, моїм пріоритетом був, є, залишається і буде Донбас. І бюджетні видатки ми спрямовуємо на те, щоб відновлювати Донбас. Розбудовувати та ремонтувати зруйноване житло, відновлювати інфраструктуру, мости, будувати, нарешті, дороги. І дуже важливо – будувати школи і дитячі садки», - сказав Петро Порошенко.
«Ще одна подія, яка сьогодні буде – це футбольний матч. Насправді, це дуже важливо. Якби в Маріуполі не проводити футбольні матчі – хто  повірить що ми за мир, хто повірить, що ми забезпечуємо безпеку?», - сказав Президент Петро Порошенко під час відвідання Волноваської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 в ході робочої поїздки до Донецької області.
Під час робочої поїздки до Донецької області Президент Петро Порошенко вшанував пам'ять пасажирів автобусу Златоустівка – Донецьк, які загинули від ракетного обстрілу з боку терористів 13 січня 2015 року. Глава держави поклав квіти до пам'ятного знаку загиблим пасажирам та вшанував їх пам'ять.
Президент Петро Порошенко зустрівся з військовослужбовцями 79 десантно-штурмової бригади та бійцями Нацгвардії, які боронять Україну на Сході та передав їм Великодні кошики, підготовлені дружиною Глави держави Мариною Порошенко, а також оберіги від дітей Сумщини.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.