18.04.18

Кіровоградська область стала учасником проекту Марини Порошенко по розвитку інклюзивної освіти, а школярі Кропивницького заповнили сторінки «Книги Миру»

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

Під час робочої поїздки до Кіровоградської області дружина Президента України Марина Порошенко разом зі школярами Кропивницького, чиї батьки захищають територіальну цілісність на Сході України, вписали нові сторінки у загальнонаціональний проект «Книга Миру». Кіровоградська область стала двадцять першим регіоном, діти якого долучилися до побажань про мир і спокій в нашій державі.
Президент Петро Порошенко провів зустріч з головами фракцій у Верховній Раді України і закликав їх підтримати Звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія І про надання українській церкві Томосу про автокефалію.
Президент Петро Порошенко сподівається, що рішення щодо надання Томосу про Єдину Помісну Українську Церкву Вселенським Патріархом Варфоломієм І буде ухвалене до 1030-річчя святкування Хрещення Русі-України.
Президент Петро Порошенко наголошує, що створення Єдиної Помісної Православної Української Церкви не завадить свободі віросповідання в Україні.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.