11.04.18

Президент України зустрівся з Міністром закордонних справ ФРН

Президент України Петро Порошенко
Офіційне інтернет-представництво

Новини

У рамках робочого візиту до Берліна Президент України Петро Порошенко зустрівся з Міністром закордонних справ ФРН Гайко Маасом.
«Декілька днів тому я дав доручення Службі безпеки України, Кабінету міністрів і Раді національної безпеки і оборони, Секретарю Ради підготувати відповідний проект рішення, який найближчими днями буде винесений на засідання РНБО. І санкції будуть введені», - повідомив Президент.
Україна сподівається на підтримку спільних пропозицій нашої держави, Німеччини, Франції та Сполучених Штатів Америки у рішенні щодо запровадження миротворчої місії під егідою ООН у окупованій частині Донбасу. Про це Президент Петро Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ по завершенні двосторонньої зустрічі із Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
Президент Петро Порошенко та Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорили питання проекту «Північний потік-2» під час двосторонніх переговорів.
«З самої першої хвилини російської агресії, Росія категорично відмовляється від того, що збройні сили РФ беруть участь в агресії проти держави Україна, залучені до хімічної атаки в Сирії, брали участь, або тим чи іншим способом пов'язані з отруєнням в Солсбері», - сказав Петро Порошенко.
Україна та Німеччина домовилися про проведення спільного бізнес-форуму, який сприятиме розширенню економічної співпраці. Про це повідомили Президент Петро Порошенко та Канцлер Німеччини Ангела Меркель під час спілкування з журналістами у Берліні по завершенню двосторонньої зустрічі.
У рамках візиту до Берліна Президент України Петро Порошенко зустрівся з Президентом ФРН Франком-Вальтером Штайнмаєром.
Президент України Петро Порошенко в Берліні провів зустріч зі спікером німецького Парламенту Вольфґанґом Шойбле.
Якщо Ви бажаєте відписатися від розсилки або змінити її параметри, перейдіть за посиланням: Unsubscribe

Немає коментарів:

Дописати коментар

Пожалуйста, воздержитесь от не нормативной лексики.